Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:12
missa6
Abone

Aklım sürekli başka yerlerde

Aklım sürekli başka yerlerde

Kayıtsız Üye
Oncelikle Merhaba benim sorunum sürekli başka yerlerin aklıma gelmesi bu durumdan rahatsizim ben dusunmesemde beynime geliyor zihnim otomatik konuşuyor lütfen yardım edin hu sorun yüzünden ders çalışmak istemiyorum lütfen yardım


Yorum: Aklım sürekli başka yerlerde

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu durumdan kurtulmak için kendini sevdiğin ve faydalı işlerle meşgul edebilirsin. O tür düşünceler geldiğinde önemseme ve hemen başka bir şeyle meşgul ol Allah’ın izniyle geçecektir.

Bu kategoride yer alan Dügünlerde çalgı çalmak oynamak günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aklım sürekli başka yerlerde Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.