Anasayfa
30 Kasım 2022, 0:48
missa5
Abone

Tırnağımın kenarında kalan çok az oje gusle manimi

Tırnağımın kenarında kalan çok az oje gusle manimi

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm. Abdest alırken tırnagımın lenarında çok ince bir şekilde oje kalmış guslume ve normal abdestime emgel olmuşmudur

Selamunaleyküm abdest alırken tırnagımın kenarımda çok ince bir şekilde oje kaldıgını gördüm guslğme ve abdestime manimidir

Okudunuz mu?  Sabah namazını kılmak için imsak girdiği halde ezanı beklemek gerekir mi?

Yorum: Tırnağımın kenarında kalan çok az oje gusle manimi

arifselim
Aleykum selam. Çok ufak bir yer bile olsa bu yer gusle ve abdeste engel olur. Gusülden sonra bunun farkına varan hemen o yeri temizler ve sadece o yeri yıkaması yeterlidir.


nokta kadar oje kalda gusül kabul, tırnakta ufacik oje kalıntısı abdeste engel mi, tırnağımda oje kaldı abdest

Bu kategoride yer alan Aşık olduğun kişiyi kimseye söylemeyince alna yazılır mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tırnağımın kenarında kalan çok az oje gusle manimi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.