Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:04
missa7
Abone

Günaha teşvik etmek

Günaha teşvik etmek

Dosdoğru
Meraba ben 16 yaşındayım . imanım zayıf olsada namazımı kılmaya çalışıyorum . sorum yengem ,halam bana boyna sevgili yap olum evde kalcan çık dışarı gez diyolar . ailecek denize gittiğimizde önümüzden kız geçiyo ben haram olduğu için bakmıyorum . hemen bak oğlum bak diyolar alış. Namazda kılıyolar bana caiz olmayan bir günahı küçük gibi gösterip beni günaha teşvik ediyolar. Ben gerçekten çok baskı hissediyorum pisikolojik olarak . benim hakkıma giriyolarmı günaha giriyolarmı. Benim yüzümdenmi günaha giriyolar.. Benim yüzümden günaha giriyolarsa bendemi günah sahibiyim aklıma saçma sapan sorular geliyor..

Okudunuz mu?  Başkasına mikrop bulaştırmak günah mıdır?

Siz baktınız ne kazandınız Ben bakmadım ne kaydettim. S.N


Yorum: Günaha teşvik etmek

bana bak
Evlenmeye teşvik etmek güzeldir sevaptır ama bu yaptıkları gibi değil. Ciddiyetleri varsa sana münasip olanı bulsunlar hep beraber bakmaya gidin görün konuşun belki anlaşırsınız.
Akrabaların bunu yapmakla günaha giriyorlar tabiki

Bu kategoride yer alan Hz. Züleyha'nın hayatı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günaha teşvik etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.