Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:09
sizden4
Abone

Yatırım sitesinden gelen para

Yatırım sitesinden gelen para

Serdar5418
Selamun aleykum Yatırım siteleri var biliyorsunuz. O sitelere yatırım yapıp belli bir miktar para alıyorum. Bu para haram mıdır ?

Selamun aleykum Ben internete bir mıktar para yatırıp bir süre sonra belli bir miktar para çekiyorum. Yani yatırım yapıyorum. Mesela yeni çıkan çiftlik yatırım siteleri gibi. ondan gelen para haram mıdır ? Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Annem ve Babam suçsuz yere beddua ediyorlar

Yorum: Yatırım sitesinden gelen para

İslam
Para yatırdığınız yer mal ortaklığı ve kar ve zarar varsa caizdir yoksa caiz değildir haramdır.
Yani paranızı birine çalıştırması için vereceksiniz, çalıştırdığında kar varsa karını verecek, zarar ettiyse paranızdan düşecek

Bu kategoride yer alan Cennet'in Dolması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yatırım sitesinden gelen para Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.