Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:11
missa07
Abone

Resim üstüne yazılan arapça yazılar.

Resim üstüne yazılan arapça yazılar.

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Konu başlığı biraz saçma olabilir affedin. Uzun zamandır değişik haller görüyordum. Kötü rüyalar ayak yanmaları baş ağrısı değil başım acıyordu, uyuyamama sıçrayarak uyanma ve her an icimden ayrıldığım sevgilimi tekrarlıyordum. Velhasıl bir aracı sayesinde bir hoca ile tanıştım Allah razı olsun bir ücret vs. Talep etmeden eski sevgilimin daha ilişki sürecindeyken benimle bağlama büyüsü yaptığını söyledi ve çok şükür kurtardı Allahın izniyle çözüldü. Aklıma şu takıldı. Kendisi büyü yapmayan bir insan ki Allahtan korkarım büyüyü yasak ettiğini biliyoruz ve ben büyü istemediğimi kesinlikle söyledim kendisine ben seviyorum istiyorum eski birlikteliğimi çünkü haybeden ayrıldık. Bana onun 8 adet resmini getirmemi söyledi ve resimlere arapça muhtemelen safranla yazdı kırmızı bir mürekkep ana adı ve kızın kendi adını yazarak birşeyler yazdı. Ve her akşam yatsıdan sonra yakmamı söyledi. Ne dediğimde sana ısınması için kesinlikle büyü değil dedi. Bu nedir yardımcı olabilir misiniz? Yazdığı yakmamı istediği şey nedir. Simdiden Allah razı olsun. Selamun aleyküm.

Okudunuz mu?  Dileklerin kabul olacağından emin olmak mümkün mü

Yorum: Resim üstüne yazılan arapça yazılar.

arifselim
Aleykum selam. Yaptığının ne olduğunu sen bakarak bilmiyorsan bizimde bilmemiz çok zordur ama bunun asla ve kesinlikle dinen uygun bir şey olmadığı bellidir. İhtimal olarak bu bir çeşit sihir veya sihir çeşitlerinden olması kuvvetle muhtemeldir. Her ne ise tövbe et ve bir daha böyle bir işe bulaşma.

Okudunuz mu?  Mevlananın vecizeleri

Yazılan Arapça Dualar Doğru Mu?

Kayıtsız Üye
Merhaba, internet üzerinden dualı kolye sipariş ettim. Fakat arapça bilgim olmadığı için üzerinde yazan arapça yazıların doğru olup olmadığını bilemiyorum. Bu durum beni rahatsız ediyor. Sizden ricam arapça bilen arkadaşlar duaların doğru olup olmadığını kontrol edebilir mi?
Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Dağların yer değiştirdiğini görürseniz inanın insanın huy değiştirdiğini görürseniz inanmayın

Yorum: Resim üstüne yazılan arapça yazılar.

isalm
Felak ve nas sureleri doğru. ayetelkursi ve nazar ayeti yazılan yerlede ayettir doğru.

Bu kategoride yer alan Ali Küçük (Sağir) hoca kimdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Resim üstüne yazılan arapça yazılar. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.