Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:17
missa5
Abone

Ölümden Korkuyorum

Ölümden Korkuyorum

Kayıtsız Üye
Ölüm aklıma gelince ya benim günahlarım daha ağır gelirse diye çok korkuyorum. Bir anda içime çok kötü bir daraltı çöküyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? Namaz derseniz ondaki sıkıntım başlıyorum ama bir kaç güne istemsizce kılmayı bırakıyorum 🙁 Lütfen yardım edin.

Okudunuz mu?  İsraf ile ilgili hadisler nelerdir?

Yorum: Ölümden Korkuyorum

arifselim
Bu düşünce güzeldir. İman eden bir insan tabiki günahlarından korkmalıdır bu iman etmenin bir alametidir. Ne güzel hatalarının farkındasın ve Allah’a hesap vereceğini de biliyorsun. Öyleyse namazlarına başla ve asla bırakmamaya gayret et. Göreceksin o zaman Allah’ın izniyle sıkıntıların da geçecektir.

Okudunuz mu?  Kapı dinlemek caiz mi?

Yorum: Ölümden Korkuyorum

Kayıtsız Üye
Korkunuz fazlaysa bir psikiyatriste başvurun.

Bu kategoride yer alan Eşim ve ben bir kız bebeğimiz olmasını istiyoruz yapılabilecek dualar varmıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ölümden Korkuyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.