Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğini topal görmek

Rüyada sevdiğini topal görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ben rüyamda arabadayiz annem,babam ve ben.Hava karanliklasmaya basliyor.Birden sevdigim cocuk geliyor.Ben onu goruyorum ama o beni gormuyor.Topal yuruyordu.Cok kotuydu.Yorumlarmisiniz lutfen.Tesekkurler


Yorum: Rüyada sevdiğini topal görmek

arifselim
Merhabalar. Bu rüya bazı eksikliklere, sıkıntılara ve ihtiyaçlara delalet eder. Topallamak genellikle bu şekilde yorumlanmıştır. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu da ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada seçim görmek

rüyada sevdiğini topal görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada sprey ile bayıltılıp, tecavüze uğramak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğini topal görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.