Anasayfa
20 Kasım 2021, 8:25
sizden6
Abone

Biyoenerji günah mıdır

Biyoenerji günah mıdır

fatmazinet
Iyi gunler hocam evliligi iyi gitmeyen bosanma esiginde olan ciftler birlesmek yada evliligini kurtarmak için yapilan buyu yada biyoenerji gibi durumlara basvurmak uzman yada hocalara yaptirmak dinen yeri nedir gunah boyutunda midir ?


Yorum: Biyoenerji

Gül988
Selam aleyküm. Tabi ki de buyu yapmak günahtır, eğer boşanma ihtimali varsa , Allah’a yönel kardeş yapma oyle şeyler , kaderinde ne varsa o olacak zaten , Allah nasıl isterse o olacak kardeşim . Allah’a dua eyle , Allah bizler için en hayırlısını bilir !

Okudunuz mu?  Son nefeste yapılan tevbe makbul müdür?

Yorum: Biyoenerji günah mıdır

Kayıtsız Üye
Evliliğiniz iyi gitmiyorsa neden iyi gitmediğinin sebeplerine bakın. Biyoenerji evliliği nasıl kurtaracak?


bioenerji yaptirmak gunahmi

Bu kategoride yer alan Yengeç sopa yemek günah mı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Biyoenerji günah mıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.