Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:35
sizden1
Abone

Banyoda içten konuşulan bu şeylerde günah olur mu?

Banyoda içten konuşulan bu şeylerde günah olur mu?

uzayy
banyoda yıkanırken falan bazen düşüncelere dalıyorum. yıkanırken haliyle çıplağım, düşüncelere dalarken içimden kendi kendime konuşuyorum ve inşAllah falan diyorum. içimdende olsa çıplakken bu kelimeyi falan kullandığım için günah olur mu?

yine banyoda yıkanırken veya ihtiyacımızı giderirken, bazen durduk yere aklıma bir ihali geliyor. yine kesinlikle dışımdan söylemiyom, içimden böyle mırıldanıyom, mırıldanmasam bu sefer ihaliyi aklımdan geçiriyom istemsiz, bundada bir günah olur mu?

Okudunuz mu?  Boğularak ölen yanarak ölmek ve Şehitlik

bu söylediklerim hep içimden, dudağımı bile oynatmıyom ama içimden diyorum.


Yorum: Banyoda içten konuşulan bu şeylerde günah olur mu?

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. İçinden geçen bu tür düşünceler her ne olursa da bir günahı yoktur. Gusül alırken veya tuvalette iken inşAllah maşAllah veya ilahi gibi bir şeyin geçmesinden dolayı bir günah olmaz.

Okudunuz mu?  Dinde kadınlara haksızlık olayından sıkılmaya başladım

Yorum: Banyoda içten konuşulan bu şeylerde günah olur mu?

imam
Banyoda duş veya gusül alırken içimizden bir şeylerin geçmesi normadır hepimiz düşünürüz bunda dini günah yoktur yeter ki Allahın isminin anlamayalım yeter ki Kuran ayetleri okumayalım

Bu kategoride yer alan Sana kurban olayım demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Banyoda içten konuşulan bu şeylerde günah olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.