Anasayfa
8 Temmuz 2022, 18:22
sizden94
Abone

Babama içten içe kırgınım acaba günah mı ?

Babama içten içe kırgınım acaba günah mı ?

YakarıS
Selamun Aleykum değerli kardeşlerim. Sizlere aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum.Babam 2 evlilik yaptı annemin üzerine bir hanım daha aldı.Diğer hanımından da kardeslerimiz var.Babam diğer kardeslerimize bizden iyi davranıyor bizi hor görüyor kızıyor ve bagırıyor yeri geliyor diğer kardeslerimiz için bize olmadık laflar söylüyor. Buna içten içe üzülsemde gizli gizli ağlasamda babamın karşısına çıkıp kalbinii kırarım diye susup sabrediyorum.Bu durumda ben nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Değerli yorumlarınızla sorumu aydınlatırsanız çok mutlu olurum.Selam ve Dua ile.

Okudunuz mu?  Çorap Ve Ayakkabıya Bulaşan Necis Hakkında Yardım..

Cevap: Babama içten içe kırgınım acaba günah mı ?

Hoca
ve aleykumusselam ve rahmetullah.
Kardeş anlattığın gibi ise Allah, babanı adil davranmadığı için hesaba çekecek.
Eğer baba konuşup hatasını anlayacak biri ise elbette konuşulmalı ama anlayışsız ise/daha kötü olacaksa, Sana düşen on karşı saygı olmak ve sabretmektir.

Okudunuz mu?  Kitap gönderilen Peygamberler Hangileridir?

Cevap: Babama içten içe kırgınım acaba günah mı ?

YakarıS
Değerli yorumunuzu okudum demekki Sabr etmekten başka bir şey gelmiyor elden.Kişi nasıl dünyaya gelmesine kendisi karar veremiyorsa, ailesini şeçme gibi bir şansıda bulunmuyor. Rabbim sabredenlerden eylesin. Değerli vaktinizi ayırııp soruma cevap verdiğiniz için , ALLAH razı olsun hocam.

Okudunuz mu?  İçimdeki ses benimle konuşuyor

Cevap: Babama içten içe kırgınım acaba günah mı ?

Athetürk
o senin baban lan !


babaya küsmek günahmı

Bu kategoride yer alan Sofilik Nedir? Sofilik Hakkında Geniş Bilgi - Kimlere Sofi Nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babama içten içe kırgınım acaba günah mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.