Anasayfa
10 Kasım 2022, 13:57
missa6
Abone

Kardeşimin süt kardeşi benim de süt kardeşim olur mu?

Kardeşimin süt kardeşi benim de süt kardeşim olur mu?

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar benden 6 yaş küçük kardeşimin bir süt kardeşi var. O çocuk annemi emdiği için kardeşimin süt kardeşi oluyor biliyorum. Peki o çocuk benim de süt kardeşim olur mu? Olursa eğer çocuğun kardeşleri süt kardeşim olur mu?

Okudunuz mu?  İsraf hakkında hadisler

Yorum: Kardeşimin süt kardeşi benim de süt kardeşim olur mu?

arifselim
Senin annenin sütünü emen bir çocuk senin ve diğer kardeşlerinin de öz kardeşi gibi olur. Yani sadece senin küçük kardeşinle değil aynı zamanda bütün kardeşlerle süt kardeşliği gerçekleşmiş olur.

Okudunuz mu?  Diyanete bağlı yeterlilik sınavı için test soruları

Ancak annenin sütünü emen kişinin kardeşleri sizin kardeşleriniz olmaz. Sadece sütü emen kişi ile kardeş olursunuz.

Bu kategoride yer alan Peygamberimizin uhud savaşında şehid olan amcası kimdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kardeşimin süt kardeşi benim de süt kardeşim olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.