Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:12

Vücuttaki kılları almak

Vücuttaki kılları almak

Kayıtsız Üye
selamlar abilerim benim yaşım 17 ve ben yurt dışında yaşıyorum vücudumda çok gereksiz kıl var insan yüzüne bile bakamıyorum dalga konusu oluyor bu durum benim çok canımı yakıyor ve piskolojikmen beni etkiliyor. Parmaklarımda bile kıl var şimdi diyeceksiniz ki erkek adam kıllı olur haklısınız ama göze kötü gelen bir çok kıl var. Bundan 5 6 sene önce kaş ortasında 2 tüy kilim vardı bir abim geldi dedi bu tüyleri niye almıyorsun hep böyle mi dolaşacan demesiyle 4 5 senedir kaslarımın ortasını falan alıyorum çok kötü bir görüntü oluştu ve çok kalın size olan sorum şudur ki lazer e gidersem kaslarım için ve kötü görünen kıllar için bunun hükmü nedir güzel görünmek le bir alakası yok tamamen temiz ve insanların dalga konusu olmayacağım bir konuma gelmek için gitmek istiyorum ve kollarımda elimin üstündeki kıllar çok canımı sıktığı için ilgilenirseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Erkeğin baldızı geçici olarak mahremi sayıldığından baldızını tesettürsüz görmesi veya tokalaşması caiz midir?

Yorum: Vücuttaki kılları almak

muvaffak
Koltuk altı ve kasık bölgesindeki kılları haftalık olarak almak sünnettir. Güzellik veya daha farklı görünmek adına kılları kesmek, vücuttaki kılları temizlemek caiz olmadığı belirtilmiştir. İleri derecede bir durum var ve kişi bundan rahatsızlık duyuyorsa, yaşam kalitesini etkiliyorsa kıllardan arınmanın hiçbir sakıncası yoktur.

Bu kategoride yer alan Allah Kimlere Gazap Eder? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vücuttaki kılları almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.