Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:15
missa5
Abone

Cuma namazından sonra öğlenin farzı kılınır mı

Cuma namazından sonra öğlenin farzı kılınır mı

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum öncelikle benim sorum cuma namazından sonra öğle vaktini kılıyorum acaba dogrumu yapıyorum ? 4 rekat sünnet 2 rekat farzdan sonra öğle namazının farzina niyet ediyorum ve sonrada ogle namazının son sünneti kiliyorum bu konu hakkında cevabınızı bekliyorum.

Okudunuz mu?  Koltuk altı ve kasıkları (etek traşı) kırk günden fazla temizlememek günah mıdır?

Yorum: Cuma namazından sonra öğlenin farzı kılınır mı

Ümmet06
Selamun aleyküm cumanın farzından sonra 4 rekat cumanın son sünneti kılınması kafidir,ama keyfinize göre kılabilirsiniz daha sevaptır.

Bu kategoride yer alan İbadetler davranışlarımızı nasıl güzelleştirir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cuma namazından sonra öğlenin farzı kılınır mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.