Anasayfa
29 Haziran 2022, 4:53
sizden07
Abone

Gusülde şüpheye düşüyorum

Gusülde şüpheye düşüyorum

Berat24
Gusulden sonra vesveseyle karışık şüpheye düşüyorum ne yapmam lazım
1.si gusulde yıkadığım yeri gusulden sonra öle yarı buçuk yıkasak sıkıntı olurmu mesela göbek deliğmi yıkadım ama gusulden sonra ölesine su vurdum ama öncesinde yıkamıstım sıkıntı olurmu?
2.si gusulde et aralarına küçük kirleri çıkarırken ete zarar veriorum ama üstlerine su tutuyorum sıkınto olurmu sanki yapısmıs gbi altına geçıormu kirlerin altına su
3.sü gusül boyunca sırt ıslak kalması sünnetmi
4.sü çıkarken girişteki muslukda ayaklarımı yıkayıp çıkıyorum ama ordada gusulden yerlere damlamıs su var bu sıkıntı olurmu

Okudunuz mu?  Yellenme Özürlü hakkında

Vesveden kurtulmaya çalışıyorum lütfen sorularımı cevaplarsanız yavaş yavaş bitircme inşAllah.


Yorum: Gusülde şüpheye düşüyorum

ACİLSERVİS
Kurtulmaya falan çalıştığın yok. Öyle bir çaba içinde de değilsin. Her geçen gün abartıları büyütüyorsun. Bütün konuların vesvese. Bu konular kurallara aykırı olmasına rağmen bir iki sorunu dinliyoruz. Devam edersen seni engellerim. Vesvese olduğunuda farkındasın bu iyi.
Gusül insanın kendine zulmetme yeri değildir. Ağza burna su verip tüm vucuda su döküp çıkmaktır. O kadar. 5 yaşında bir çocuğa bir sefer dersen girer yapar ve çıkar. Yok böyle olmuş yok şöyle olmuş bunların gusülle bir ilgisi yok.

Bu kategoride yer alan Tövbenin kabul olduğunu nasıl anlarız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülde şüpheye düşüyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.