Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında incir ve yağmur görmek

İstihare rüyasında incir ve yağmur görmek

rknkrhn
Merhaba hocam gece istihare namazı kıldım sonra rüyamda heryer karanlkti koydeydim yerde incir vardi hepsi ezilmis ustune basilmis mos mor incirdi isik acilinca fark ediyorduk. Sonra baska birgun tekrar yattim istihare namazı için o zamanda geceydi ben sokaktaydim çok siddetli yagmur vardi annemin yanina gitmeye calisiyordim ama çok zor yanina gidiyordum çok yagmur yagip gok gurulduyordu korkuyordum sizce bunun cevabi nedir soylermisiniz.

Okudunuz mu?  Rüyada el ile istimna yapmak...

Yorum: İstihare rüyasında incir ve yağmur görmek

arifselim
Merhabalar. Hem incir hemde yağmur hayırlıdır ama senin bunları gördüğün şekilde hayırlıdır diyemeyiz. Bu durumda senin asıl içine bu konuda doğan olumlu yada olumsuz olan hisse bakman gerekir. Bu his içini rahat ettirmiyorsa tekrar edebilirsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada amca oğlundan evlilik teklifi almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında incir ve yağmur görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.