Anasayfa
24 Ocak 2024, 12:08
missa3
Abone

Süre okurken abdest bozulması

Süre okurken abdest bozulması

Kayıtsız Üye
Ben 7 kez buruç suresini okuyorum fakat sürekli abdestim bozuluyor gaz problemi yaşıyorum sürekli abdest mi almalıyım Yoksa bir abdestle 7 kez aynı sureyi okuyabilirmiyim ?


Yorum: Süre okurken abdest bozulması

arifselim
Eğer bir namaz kılacak kadar abdestini tutamayacak kadar özür sahibi isen bu durumda bir abdestle bir namaz vakti boyunca dilediğin kadar namaz kılabilir ve dilediğin kadar da namaz kılabilirsin. Özür sahibi olan kişi namaz vakti çıkıp öbür vakit girdiğinde yeni bir abdest alması gerekir.

Bu kategoride yer alan Sekerat ölüm anı ile ilgili hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Süre okurken abdest bozulması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.