Anasayfa
11 Temmuz 2022, 23:05
sizden7-2
Abone

Bazı Akraba ve Arkadaşlar ile Görüşmeme hakkında Sorum

Bazı Akraba ve Arkadaşlar ile Görüşmeme hakkında Sorum

uzayy
sa. sorum başlıkta yazılı şöyle açıklayayım

mesela benim amcamın cocukları babamı hiç arayıp sormuyor uzun senelerdir. ben şimdi bunlarla bir şekilde karşılaşırsam gerçek hayatta veya sosyal ortamda bunlarla konuşmak zorundamıyım? yani gerçekten istemiyorum konuşmak

Okudunuz mu?  Oruçluyken ağza su kaçması?

sonra mesela teyze cocuklarından biri bana seneler önce falan yanlıs yaptı. bu kişiyle konuşmak istemiyorum gerçek hayat veya sosyal ortamda, içimden gelmeyen birşeyi nasıl yapayım?

sonra siyasi görüşünden(parti söylemiyorum) nefret ettiğim kişiler var arkadaşlarım içerisinde, bazıları mesela alkol de kullanıyor. ben bu kişilerle konuşmak hiçbir şekilde istemiyorum. aynı şey akraba içinde olabilir, bir siyasi görüşe sahip benim nefret ettiğim bir siyasi görüşe sahip akraba da olsa sosyal ortamlarda falan facebook gibi yerlerde konuşmak istemiyorum

Okudunuz mu?  Ramazan'da Uyku Düzeni

ama Allah’ın bana rahmetini kesmesinden de çok korkuyorum. acaba bu nedenlerden dolayı Allah’ın rahmetinden mahrum kalabilirmiyim?

sizede soruyorum hiç sevmediğiniz birini mesela facebookta arkadaşlarınız arasında tutarmısınız? evinize misafir alırmısınız?


Yorum: Bazı Akraba ve Arkadaşlar ile Görüşmeme hakkında Sorum

MERAK EHLİ
< iyasi görüşünden(parti söylemiyorum) nefret ettiğim kişiler var arkadaşlarım içerisinde, bazıları mesela alkol de kullanıyor. ben bu kişilerle konuşmak hiçbir şekilde istemiyorum. aynı şey akraba içinde olabilir, bir siyasi görüşe sahip benim nefret ettiğim bir siyasi görüşe sahip akraba da olsa sosyal ortamlarda falan facebook gibi yerlerde konuşmak istemiyorum >
bu sizi ilgilendirmez ve boş yere konuşmamış olursunuz. Çünkü herkes aynı görüşü paylaşacak değildir. Size tavsiyem Allah’a ve peygambere karşı konuşanlardan sadece uzaklaşın. Şunu da unutmayın babanızla konuşmuyor olabilirler bu sizi ilgilendirmez ciddi bir mesele yok ise. Dinimiz akraba ilişkilerine önem verir.

Bu kategoride yer alan Gördüğüm Rüyalar bir uyarı mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bazı Akraba ve Arkadaşlar ile Görüşmeme hakkında Sorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.