Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:33
sizden08
Abone

Alacağını alabilmek için dua

Alacağını alabilmek için dua

Pasha
Ben yurt dışında 2-3 ay bir yerde çalıştım. Dükkan yandı ve içerde 1 aylık maaşım kaldı. Dükkan iki ay kapalı kaldı sonra açıldı. Açılalı 2 ay oldu ama hala o eski maaşımı alamıyorum. Dükkanın işleri eskisi gibi iyi değil, patron bunu söyleyerek maaşımı vermiyor. Ama sonuçta ben maaşlı çalışan biriyim. Bunun için edebileceğim bir dua varmıdır? Dua arapça yazılmış olursa çok iyi olur Türkçe mealiyle birlikte. Yardımınız için Allah razı olsun, dualarınızı bekliyorum. (Ayrıca adağım var, bu paramı alabilirsem 5 te 1’ini sadaka olarak ihtiyacı olan birisine vercem inş. )

Okudunuz mu?  Kolaylaştırın, zorlaştırmayın ve müjdeleyin

Yorum: Alacağını alabilmek için dua

Şem’a
Alacağını almak için dua

Alacağını alabilmek için dua

"Allâhümme radde’d-dâlleti ve hâdiye’d-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bir kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike."


alacağını almak için okunacak dua tecrübe edilmiş, alacağını almak için dua, alacağını tez vakitte alabilmek için dua

Bu kategoride yer alan Yatak ve kıble başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Alacağını alabilmek için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.