Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:03
sizden92
Abone

Evlilik sorunları ve çözümleri

Evlilik sorunları ve çözümleri

NurIsik
evlilikte yaşanan sorunlar ve çözümleri

Cok uzun zamandir, yillardir büyük evlilik ihtiyaci hissediyorum. Bende bir erkegim, ve bu asirda, özellikle Avrupada bekar olarak yasamak zor. Cünki bedenin tabii ihtiyacini karsiliyamiyorum. Bircok seyi denedim: Tanidigim herkese tek tek hemde defalarca rica ettim, görücü usülü denedim, Internetden aradim. Fakat cogundan ya yardim gelmedi, yada "Kizimiz okuyor" cevabi geldi, veyahut hicbir cevap gelmedi. Önüme cikan bir iki secenektede beni begenmediler. Disari hayatim yok, isimden evime, evimden isime gidiyorum ve sadece dini sohbetlere katiliyorum. Hanimlarla genclerin takildigi ortamlara takilayim dedim, elime yüzüme bulastirdim. Bu zamanin genclerinin temposuna ve yasam tarzina ayak uyduramiyorum. Artik ne yapacagimi gercekten bilmiyorum. Yapabileceyim herseyi yaptim, fakat 29 yasimla halaha bekarim. Artik çok fazla üzülmeye başlıyorum. Yas ilerledikce’de korku ve endise artiyor.

Okudunuz mu?  Lavabodan taşından su sıçraması

Yorum: Evlilik sorunları ve çözümleri

imam
Allah ne zaman yazmışsa o zaman olur. Sen dert edip üzülme Allah sana bir kapı açacaktır İnşAllah. Sabretmen lazım bol bol dua etmen lazım. Sen evlenmek için çabala. Allah en yakın zamanda sana hayırlı salih bir eş nasip etsin.

Okudunuz mu?  Anne Ve Baba Çocuğunun Avretini Görse Günah Olur Mu?

Yorum: Evlilik sorunları ve çözümleri

NurIsik
Artik o kadar caresizimki birisiyle tanisip flirt edip o sekilde evlensemmi diye düsünüyorm. Cünki baska secenek yok. Görücü usulü diye yalvardim hem Allah’a hem her tanidigim insana. Ama yok iste, tutulur hicbirsey yok. Ben bu durumda napayim? Geri kalan sadece flirt ile tanisma imkani.

Okudunuz mu?  Ölen yakınlarımıza karşı Dini görevlerimiz nelerdir?

Abdest

Kayıtsız Üye
Ben açık bir bayanım. Abdest alıp dışarı çıkıyorum. Erkekler dışarda saçımı gördüğü için abdestim bozulur mu ?


abdullahbiri
Saçlarını görmeleri abdestini bozmaz lakin seni günahkar biri yapar.

Bu kategoride yer alan Vesvese mi? Piskolojik mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlilik sorunları ve çözümleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.