Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:46
Gusul
Yönetici

Mezi bulaşan yerin temizleme hükmü ?

Mezi bulaşan yerin temizleme hükmü ?

misafir1235
Merhaba. Geçenlerde saçma düşünceleri düşünürken yatağıma bir nokta mezi (zevk suyu) bulaştığını gördüm. Temizleyeyim mi diye araştırırken geri döndüğümde noktanın kuruduğunu farkettim . İnternette mezinin herhangi bir gusül gerektirmediği yazıyor.Sizce ne yapmalıyım ? Ben pek endişelenmedim açıkçası…

Okudunuz mu?  Gusül abdesti nasıl alınır erkek

Yorum: Mezi bulaşan yerin temizleme hükmü ?

mum
Mezi gusül gerektirmez, yatakta da namaz kılmadığına göre o kuruyan damla zarar vermez.

Bu kategoride yer alan İstimna ile cünup olmuş bir kişi gusul abdesti alacak durumu yoksa teyemmüm abdesti alabilirmi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezi bulaşan yerin temizleme hükmü ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.