Anasayfa
12 Temmuz 2023, 14:02
missa4
Abone

Salavat zikir mi ders mi

Salavat zikir mi ders mi

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam bir sorum olacaktı ben her namazdan sonra faziletli ve uzun zikir,salavatlardan uzun uzun yapıyorum yaklaşık 1 saatimi alıyor daha fazlada olabiliyor özellikle öğle ve yatsı namazından sonra,babam ise bu duruma şunları azalt ygs yaklaşıyor dersine çalış diyor halbuki dersimede çalışıyorum ama babam sınavı çok önemsiyor ben ise bu dünyadan çok öbür dünyayı önemsediğim ve gençlikte yapılan ibadetler makbul olduğu için uzunca vakit geçiriyorum salavat,zikir ve dualarla, sizin öneriniz nedir azaltıp dersime mi çalışıyım daha fazla yoksa devam ediyimmi zira azaltmak ve bırakmayı hiç istemiyorum teşekkürler.

Okudunuz mu?  Deccal dabbe nedir

Yorum: Salavat zikir mi ders mi

Şem’a
Zikir sevaptır güzeldir ama her namazdan sonra bir saat vaktini almamalı. Bu konuda babanıza itaat edin bu farzdır ve daha sevaptır.

Bu kategoride yer alan Ana babaya iyi davranmak ve saygılı olmanın duası varmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Salavat zikir mi ders mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.