Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:39
sizden1
Abone

Etrafımda görünmeyen Varlıklar hissediyorum

Etrafımda görünmeyen Varlıklar hissediyorum

Gecenin Gölge
İlk olarak hamileyken başladı her şey eşim askerdeydi bir gece uyurken yatağımdan kalktım eşim evin ortasında oturmuş yüzü görünmüyordu bana arkası dönüktü ve ileri geri deli gibi sallanıyordu bir yandan da evin içinde bebek ağlaması sesleri vardı gerisini pek hatırlamıyorum eşime doğru yürürken uyandım sanırım çok korkmuştum
Daha sonra bir gecede yatağımda yatarken uyandım abimin ayak ucunda iki tane uzun beyaz elbiseli iki kadın gördüm abime pür dikkat bakıyorlardı yanlarından geçtim beni hiç dikkate almadılar sonra ışığı açtım ve kayboldular. Şimdilerde ise evde kim olursa olsun fark etmiyor ve evin duvar dibinde bana bakıyor ve bunu erkek olduğunu hissediyorum tek yatıyorum yatarken ya baş ucumda yada ayak ucumda olduğunu hissediyorum beni izliyor arada bir gözlerimi kapattığımda yüzüme dokunduğunu saçımı okşadığını hissediyorum ama görmüyorum. Geçen gece lavabodan çıktım ve bir anda beynimde bir ses yankılanmaya başladı.
( Benden Korkma ) diyordu üzerime bir ağırlık yorgunluk çöktü yatağıma yattım 2 dakika bile geçmeden yorgun vücudum demir gibi sapa sağlam oldu içim enerji doldu bir anda uykum gitti ve genelde böyle sabaha kadar uyuyamıyorum .
Abim arada bir geceleri bana bakmazken kafasını kaldırıp bana bakıyormuş gibi geliyor ne yaşadığımı anlamıyorum eşim evdeyken bir sabaha karşıda gene eşim gibi geldi yüzü falan aynı eşim yanıma yattı ve arkasını döndü ona dokunduğumda bir anda beni yatağın aşağına attı ve saniyelik bir şekilde boğazıma yapıştı bir anda gözleri kocaman simsiyah oldu ağzı ve dişleri kocaman oldu çok değişikti ve bismillah derken uyandım. Ve hala yanımdaymış gibi hissediyorum arkadaşlar yardımcı olun ne oluyor nedir bu

Okudunuz mu?  El ile tespih çekerken unutmak

Yorum: Etrafımda görünmeyen Varlıklar hissediyorum

Yaralı Melle
Cinlerin aşık olması yani musallat olması vardır, size iki tavsiyem var
– Her gece ve her namazdan sonra ayetel kürsi okuyun
– İstanbulda salih memiş var gidin baktırın

Birde şu hadisi okuyun: https://www.forumduasi.com/cin-seytan/79817-ayet-el-kursi-cinlerin-serrinden-korunmak-icin-buyuk-bir-kaledir.html

Okudunuz mu?  Dans etmek günah mı

hayırlısı23
Gerçek bir hoca para almaz abicim bu Salih memiş midir nedirse milleti yönlendirmeyin oralara buralara. Yanlış birisine yönlendiriyorsan eğer bu kişinin başına gelecek herşey boynuna olur.
Gecenin gölge arkadaş tavsiyem cami hocalarına gidip bu durumu izah etmen büyük ihtimal sana felak nas ayetel kursi surelerini bol bol okumanı söyleyeceklerdir ve namazını düzenli kılmanı, başka bir durum var ise de seni yönlendirirler ama bu tür para ile iş yapan hocalardan uzak dur.

Okudunuz mu?  Büyük bir sıkıntı

Sayın ACİL SERVİS bu konu başlığı altında soruyorum! Salih memiş gerçek bir hoca mıdır? Para alan hoca olur mu?


Yorum: Etrafımda görünmeyen Varlıklar hissediyorum

Şem’a
Salih memiş cinlerle irtibatı olan ve cidden bu işten anlayan biri. Her hoca cinleri kovmasını bilmez
Tamam para alıyor bu doğru ama para alması bu işi yapamıyor anlamına gelmez

Okudunuz mu?  Duaları okuyunca aklımdan çıkıp gidiyor ne yapmalıyım

Gecenin Gölge
Baya bir zamandır etrafımda görünmeyen varlıklar hissediyordum özellikle de gece
Geçen gece her şey normaldi ve herkes uyudu gece 3 4 gibi uyandım abimi gördüm bana baktı ve sonra yanıma gelip perdelerle oynadı perdeye vurduğunu gördüm ama kalkamadım sabah uyandığımda gece ne yaptığını sordum ama bana akşam yatıp hiç kalkmadığını söyledi annemde. Uyanmadı deyince şaşırdım ama gördüğüm abimdi yada öyle gördüm. Ve adını duyduğum bir adamı hiç tanımadığım halde saçına sakalına hatta ne giydiğine kadar tarif ettim ama nasıl oldu anlamadım
Neden böyle devamlı birilerini görüyorum etrafımda. Benimle konuşmuyor ama geceleri görüyorum zarar vermiyor sadece etrafımda görüyorum bu varlıklarla nasıl konuşulur duası falan mı var acaba .

Okudunuz mu?  Her gün aynı şey oluyor 3 rekat mı kıldım 4 rekat mı ?

@hmet
Bu sözünü ettiğin KABUS olayıdır. Kabus, rüya ile uyanıklık arasında görülen rüyadır gerçek değil.


Kayıtsız Üye
sakın sahtekar para avcısı tiplere hoca deyipde gitmeyin. cinleri hapsederek , kullanarak sizi hasta olduğunuza inandırarak,hem büyü yapıp hemde muska yazarak şeytana hizmet edenler var.. ..etraf şarlatanla dolu.bu hocalara ben çok denk geldim sizi Allah rızası için uyarıyorum. ….doktora gidin..izzet güllü videoaları var. youtube da.size yardımcı olabilir…evinizi değiştirin.benzer vakayı yaşayan tanıdıklarım vardı.durduk yerde çeşmeleri akar,lambalar yanar ,kaloriferler ısınır ,mutfaktan tabak kırılma,çatal bıçak sesleri gelirmiş ….evlerini değiştirdiler sorunları bitti….ibadetinizi sadece Allah rızası için yapın.şirke bulaşmadan sadece Allah’a yönelin.

Okudunuz mu?  Kaza namazı ve ikindi kerahat vakti hakkında

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Ben aksam olmaya başlayınca ve evde tek isem sanki evde görünmeyen şeyler varmış gibi hissediyorum özellikle ikindi ve aksam namazını çok zor kılıyorum korkuyorum ama sadece evde tek olduğum zamanlarda böyle niye böyle olur nasıl engellerim


mum
Bu durum tamamen psikolojik. İki türlü giderilir:
1. Allah’a olan imanı güçlendirmek. Çünkü Allahtan korkan asla hiç bir şeyden hiç kimseden korkmaz.
2. Psikolog tavsiyeleri.

Okudunuz mu?  Peygamberimizin robot resmi

Etrafta kimsenin olmadığını sizde biliyorsunuz ama buna rağmen yalnızken korku ve endişe olur.


TheLastCinBKC
Görünmeyen varlıklar adı üzerinde görünmüyor; bulunduğumuz zamanda görünen varlıklardan daha zararsızlar.
Cinlerin dünyası bu dünyada ama farklı bir boyutta onlarında müslüman olanı ve olmayanı var.
Gece böyle bir varlık tarafından uyandırılacak olursanız hayırlı olmasını dileyin abdest alıp namaz kılın ve namazkılarken yalnız olmadığınızı diğer varlıklarında sizinle birlikte Allah’a secde ettiğini bilin. Namazı doğru kılın, zihninizi Allah dışındaki şeylere kapatın ve Allah’a bolca şükredin ve yalnızca Allah’tan korunma dileyin.


Kayıtsız Üye
Bir gece uyurken uyandım ve birinin kollarının arasındayım yataktan biraz yukarıda yüksekteyim salavat getirmeye başladım hala bırakmıyo dilim basıldı Ayetel kürsüyü okumaya başladım bıraktı yatağıma düştüm hayırdır yüzünü görmedim sade kolları güçlü bir erkekti bu tür şeylere inanmazdım ama ben bunu yaşadım…çok etkilendim korktum.

Okudunuz mu?  Bu dünyada cezası ödenen günahın, ahrette cezası olur mu?

Kayıtsız Üye
Merhabalar hanımefendi. Uzun zaman olmuş konuyu paylaşalı anlattıklarından cinni şüphesi uyandırdı bende ki korkacak bir durum yok . Hocalarla pek bir fayda olacağını zannetmiyorum öncelikle bir cinni durduk yere bir insana gelmez ya bir büyü yapılmıştır yani yönlendirilmiştir.Ya da farklı bir şey olmuştur yani bir temas gibi farkında olmadan . Öncelikle bu varlıklarin da kendi dünyaları ve sistemleri var .Kolay kolay kendi kendilerine siz istemedikçe ya da birisi yönlendirmedikçe kesinlikle gelemezler. Hocaların vs çoğunluğu sahtekar.Ve siz bayan oldugunuz için normal erkek bireyler bir adım tehlikedeyse bayanlar 3 adım daha tehlikeli insanlar bakımından çünkü cinin ne olduğu biliniyor da insanın bilinmiyor . Şimdi konuya dönelim öncelikle özgüven. Korku ve olumsuz duygular onların besin kaynağı hamilelik döneminde başladı demişsiniz bu da sizin duygusal yönden en zayıf olduğunuz zamana denk geliyor . siz insansınız sizin yaydığınız enerji onları yakar . Bu enerjinin de kaynağı inançtan gelir. Biz Müslüman toplum olduğumuz için bizim için daha avantajlı böyle durumlardan kurtulmak .Kalpten okunacak bir AYETEL KÜRSİ ve farkında olmak sadece bu kadar ve Nas ve Felak sürelerini de okuyun . Bende Ayetel Kürsi okuduğumda yanmış helak olmuşlardı . Onun sizi rahatsız etmeye hakkı yok gerekli cezasını da alması lazım. Daha sonrasında size Allah tarafından Allah’ın izniyle gerekli cesaret verilecektir . Allah’a emanet olun kendinize ve ailenize çok iyi bakın ve bu durumu unutun . Sağlıcakla
/ Herhangi biri

Okudunuz mu?  Genital bölge temizliği ile ilgili bir sorum olacak

gorunmez varliklar, iyi cinlerle nasilkonusulut, görünmeyen varlıkları hissetmek

Bu kategoride yer alan Uzun Derin Kabuslar Ve Rüyalar Görüyorum Ruhum Daralıyor Enerjim çok Düşük başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Etrafımda görünmeyen Varlıklar hissediyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.