Anasayfa
21 Ocak 2024, 3:43
sizden95
Abone

Doktor mastürbasyon yap dendiğinde istimna caiz olur mu

Doktor mastürbasyon yap dendiğinde istimna caiz olur mu

Zlatan1
Özür dileyerek Söylüyorum Fazla şekilde MASTÜRBASYON Yapmamak CAİZ Mİ ??

Çoğu DOKTOR İLERİDE KISIR KALMAK meni yollarının kuruyup, kısır kalma ihtimalinden BAHSEDİYOR LÜTFEN YARDIM EDİN.


Yorum: Gü

MuratKıyma
İstimna, mastürbasyon demektir. Bu da, ne şekilde olursa olsun, kendi kendini tatmin ederek orgazma ulaşmak demektir. Bu iş, zevk için olursa haramdır. Sükunet bulmak, rahatlamak için olursa caiz, zina tehlikesi olursa, vacib olur. Demek ki, sırf zevk için mastürbasyon günahtır. Ama; insan sıkılmıştır, erkeklerde olur, boşalma ihtiyacı duyar, o zaman caiz olur, günah olmaz. Kadın için veya erkek için zina tehlikesi varsa, o zaman mastürbasyon vacibdir, yani orgazma ulaşıp o sıkıntıdan kurtulmalıdır.

Okudunuz mu?  Bir nesne veya insan iki varlık olur mu

Yorum: Doktor mastürbasyon yap dendiğinde istimna caiz olur mu

Kayıtsız Üye
Bu pis işi bırak ve tövbe et bu pis şeye yöneldiğinde kalbin küt küt atıyosa kesinlikle yapma alimler fetva verse dahi yapma doktor da alimde fark etmez yapma şehvetine karşı çık sabret o hislere velilik derecesinin en üstüne nabzet ol 2 3 dakikalık bir eğlence için hem dünya da hem ahirette bir sürü sıkıntı çekmeyi aklı başında olan hangi insan kabul eder onun yerine kardeşim bu pis işi bu devirde ahir zamanda herşeye rağmen buna yenik düşmeyip şehvet hislerine karşı çıkıp iffetini koruyarak bu gençliğini ebedi bir gençliğe dönüştür aklı başında herkes 2 3 dakikalık bir eğlence için dünyasınıda ahiretinide satmaz!

Okudunuz mu?  İmani konularda gelen vesveseler

Yorum: Doktor mastürbasyon yap dendiğinde istimna caiz olur mu

Zlatan1
İyide İLERİDE KISIR Kalma Riski Var diyor DOKTORLAR O Zaman Ne yapalım ???


Kayıtsız Üye
Doktor sana özel söylemediğine göre doktoru dinlemen gerekmez kardeşim. Doktooru dinleyecek olursak şarapta insana bir nebze faydalı ama içmek mi gerekiyor. Eğer hastaysan ve zorunlu olarak yapman gerekiyorsa yaparsın. Bu tür hastalıklar mevcuttur. Ama böyle bür durum yok ve doktor herhangi bir gazete yada programda bir fikir belirtmişse uymamız kesinlikle gerekmiyor. Selametle kal hayırlı günler…

Okudunuz mu?  Sabah uyandığımda bir sıvı gördüm meziye benzer ama içimde şüphe var

Kayıtsız Üye
Kardeşim kısır falan kalmazsın vücudumuz muazzam yaratılmış her hücre görevini eksiksiz yerine getiriyo ona görede yaratılmıştır düşünsene bir kere eğer her bu pis şeyi yapmayan kısır kalsaydı ve evlenemeseydi çocuğu olmasaydı ALLAH bize iffetinizi koruyun diye bize emir vermezdi ayrıca EFENDİMİZ S.A.V evlenin çünkü ben ahirette sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim. Diyor hem ALLAH iffetinizi koruyun diyip hemde EFENDİMİZ evlenin diyosa iffeti muhafaza etmek insanı kısır da bırakmaz he şu var kısır olcaksan zaten bu takdir edilmişse her halikarda olursun ama kısır olcam diye böyle bir işe bulaşmak yanlış kardeşim 😊

Okudunuz mu?  Geçmiş günahlardan kul hakkı baz alnıaraktan kişi ile paylaşmak ne kadar doğrudur?

doktor tavsiyesi ile Mastürbasyon günah mıdır, doktor tavsiyesiyle masturbasyon caiz olurmu, doktor istimna

Bu kategoride yer alan İmsaktan sonra sabah namazı kılınır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Doktor mastürbasyon yap dendiğinde istimna caiz olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.