Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:32
sizden95
Abone

Makyajdan sonra tekrar abdest almak gerekir mi

Makyajdan sonra tekrar abdest almak gerekir mi

Ayşenur_68
Selamün aleyküm ben yeni katıldım bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.Bir kadın abdest almış olsa sonra onun üstüne makyaj yapsa oje gibi mesela tekrar abdest almalı mı?yani içinde ya necis maddeler varsa. Bir de ayriyeten bir sorum daha olacak bir insan mahrem soruları bir hocaya yada bilgili bir kişiye sorabilir mi ?cidden merak ettiğim bir konu cevaplarsanız çok sevinirim Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Münafiklar gizli ibadetleri yapar mi?

Selamün Aleyküm ben yeni katıldım ve merak ettiğim iki soru var cidden merak ettiğim iki konu . bir kadın abdest aldı mesela sonra üstüne makyaj yaptı oje sürdü falan. ben böyle birşeyi cidden yapmadım ama merak ettiğim bir konu o kadının abdesti bozulmuş olur mu ?yani içinde makyajın necis pis maddeler varsa Diğer bir sorum insan mahrem bir soruyu bilgili birine yada bir hocaya sorabilir mi ?bu ne kadar doğrudur cevaplarsanız sevinirim Allah’a emanet olun şimdiden çok teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Evde "Namaza başlamadan, Gamet okunmalımı..?

Yorum: Makyajdan sonra tekrar abdest almak gerekir mi

OmerCR
2. Sorunu bilmiyorum ama ilk sorunun cevabi bozulmaz cunku namazı bozan haller belli orada kanama idrar iltihap gibi seylerin bozdugu belli makyaj iyi bisey değil yani güzel ama artik makyaj kimyasali yuze surmak gibi oluyor onceden boyle degildi her neyse makyaj abdesti bozmaz 😀

Okudunuz mu?  Çocukken tecavüz

Ozet : namaz abdesti bozmaz burayı okusan yeterli


Yorum: Makyajdan sonra tekrar abdest almak gerekir mi

arifselim
Aleykum selam. Abdest önce alınırsa artık ondan sonra yapılan makyaj ve oje o abdesti bozmaz. Ama makyajlı ve ojeli halde iken su geçirmediğinden dolayı abdeste engel olur. Eğer makyajın içerisinde necaset varsa bunu biliyorsan o makyajla namaz sahih olmaz.

Okudunuz mu?  Allahın (Haşa) İmam Rabbaniye Kadın şeklinde Tecelli edip gözükmesi!!!

Diğer sorunun cevabı ise; elbette insan öğrenmek için soracaktır ve sormak zorundadır. Peygamber aleyhisselama Medineli kadınlar cinsel hayatla ilgili sorularda sormuşlardır.


Yorum: Makyajdan sonra tekrar abdest almak gerekir mi

Ayşenur_68
çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben makyaj yapmıyorum ama merak ettiğim sorulardı ikisi de

Bu kategoride yer alan Gıybetin Tövbesi Nasıl Olur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Makyajdan sonra tekrar abdest almak gerekir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.