Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:58
missa02
Abone

Meni dokunmadan gelirmi?

Meni dokunmadan gelirmi?

Kayıtsız Üye
Sa banyodaydim organıma hiç dokunmadim ama cıkarmı diye düşündüm cikmasini istemiyordum aklima gelmesin diye baska baska seyler düşündüm.
Ve hiç sertlesme olmadı , küçük halinde durdu.
Sonra gusül aldım çıktım biraz oturma odasinda oturdum bir baktim kilodumda 1 damla kadsr olmiyan leke duruyor.
Suphe geldi gidip zorla birkez daha gusül aldim ama hicc istediğim felen yok cikmamasi için mucadele ediyorum diyebilirim yani şimdi birdaha gelirmi diye suphedyim ve namaz kılıyorum abdest gerekli

Okudunuz mu?  Hanefi arap alevisiyle evlenmek caiz mi?

Yorum: Meni dokunmadan gelirmi?

Şem’a
Bu çıkan bir damla meni değil MEZİ dır. Mezi idrar gibidir abdesti bozar ama gusül alamayan gerek yok


Dokunmadan Meni Gelebilir Mi ?

Kayıtsız Üye
Bakma ve hayal etme gibi durumlarda meni gelebilir mi 1 damla da olsa ?

Ben öyle bir vesvese yaptım ki bu durumu günlerdir namaz kılmıyorum…

Okudunuz mu?  Ey habibim sen olmasaydın kainatı yaratmazdım ifadesi ayeti kerime midir hadisi şerif midir

Yorum: Dokunmadan Meni Gelebilir Mi ?

Omer Faruk
gelmez, gelen mezidir o da yalnızca abdesti bozar.


muvaffak
Meni’nin gelmesi genellikle istimna/mastürbasyon sonrası veya cinsel ilişki anında olur. Meni nadir de olsa şehvetli halde fakat cinsel ilişki halinde olunmadan da gelebilir. Meni ya da mezi farkı bellidir, birbirine benzememektedir. Dokunma ile gelen akıntı mezidir. Bunlar arasındaki farkı farkedebilmek adına İlmihal okumanız, bu tür cevapları basit bir İslam İlmihali okuyup öğrenmeniz yeterlidir. İlmihal’in bu derece bilinmesi Müslüman kişiye farzdır.

Okudunuz mu?  Adak kesmeyi ertelemek

Kayıtsız Üye
Soruyu soran kişiyim. VAllahi eninde sonunda istimna yapmadıktan sonra geliyor bana istimnasız 3.günümde akşam namazı vaktinde olmuştu bu durum, ilk defa bu kadar dayanabilmiştim istimnaya…

Bilmeyenler için söyleyeyim çok kendinizi sıkmayın vesvese yapmayın çok gevşekte olmayın lavaboda kendinize bakın zaten meni gelince anlıyorsunuz… Baktığınız halde bir şey göremediyseniz vs devam edin abdestinizi alın namazınızı kılın vesvese yapmayın … Yaşayan biri olarak söylüyorum duyduklarıma göre söylemiyorum (mezi idrar vs içinde bu geçerli)

Okudunuz mu?  Haccı Bozan Şeyler Nelerdir?

Kayıtsız Üye
Misafir kardeş bir şey soracağım üzgünüm ama bu mezi olayını anlayamıyorum dokunmadan orgazm olanlar var kardeşim inanmıyorsan internetten bak aynısını bizde yaşıyoruz dokunmadan hastalık diyorlar ama oturduğumuz yerde kasılma oluyor şehvetlenme oluyor başıma gelen bir olayı anlatayım otururken istemeden müstehcen görüntü baktım çok şehvetlendim kalbim hızla attı ama istimna yapmadım ve gerçekten meni geldi evet gerçekten dokunmadan meni geldi bu nasıl oluyor bana açıklar mısın vesvese diyorsunuz ama bence değil demek ki olunabiliyor sıkıntı burada zaten sıvı geliyor ama meni mi mezi mi bunu ayırt etmek kolay değil meni geldiğine de eminim çünkü baya çıktı dokunmadan bu nasıl oldu sorabilir miyim ? Soruma sabırla cevap verirseniz sevinirim bu sitede ters,sinirli cevap verenler var Allah sabredenleri çok sever ayetini unutmayalım lütfen

Okudunuz mu?  Çocuğum altına kaka yapıyor ne yapabilirim?

muvaffak
Meni dokunmadan da gelebilir evet, imkansız bir durum değildir, tıbben mümkündür. Fakat gelmesinin sebebi üç şey olabilir birincisi; kişinin ihtiyacı olduğu kadar kendisini boşaltmaması, istimna etmemesidir. Kişinin her on gün içinde ortalama iki defa defa boşalması gerekir, diğer durumda biriken meninin kana zarar verme ihtimali vardır. İkinci sebep ise kişinin evlenme ihtiyacının hasıl olmasıdır. Bu durumda yapılacak olan bellidir. Üçüncü durum ise bu meninin gelmesinin sürekli olduğu durumlarda doktora başvurulması, tedebbüren muayene olunmasıdır.

Okudunuz mu?  Babama katlanamıyorum ne yapabilirim

volkan_
Sayın yönetici, "Kişinin her 10 gün içinde ortalama iki defa boşalması gerekir" demişsiniz? Biriken meninin kana zarar verme olasılığından bahsetmişsiniz.

Peki bu durumda istimnanin hükmü nedir?


Kayıtsız Üye
Kardeşim ne 10 günü ya bu nasıl oluyor aylık olanlar var 10 günde bir meni mi gelirmiş her gün banyo yapıyorum meni rengini ayırt edemiyorum hadislerde belirtilen meni rengine göre her gün meni rengi var zaten sürekli banyo(gusül)mu yapacağım Ki Şafii’ye göre şehvetsiz meni gusül gerektirir yazıyor ülkede banyo(gusül)yapa yapa su kalmayacak valla yazık..

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizin Yalan İle İlgili Hadisleri

Ensar
şafii mezhebine göre şehvetli yada şehvetsiz olsun gusül gerekir. sizler meninin ne olduğunu öğrenmeniz ve hangi yolla çıktığını bilmeniz gerekmektedir. insan vucudundan dört çeşit sıvı çıkmaktadır bunları birbirinden ayırt etmek gerekmektedir. Meni,vedi ,mezi ve idrar dır. Meni de avuç içi kadar ıslaklık olur aynı zamanda fışkırarak çıkmaktadır bu durumda gusül elzem olur.

Okudunuz mu?  Erkekten bayana dönenleri kim yıkayacak islam dinimizde buna yer varmı

meni, meni 1 damla gelirmi

Bu kategoride yer alan Arefe günü ölüler bizi görür mü? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Meni dokunmadan gelirmi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.