Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:34
sizden7
Abone

Seladan sonra fatiha okunur mu?

Seladan sonra fatiha okunur mu?

numan3434
Seladan sonra fatiha mı okunur?


Yorum: Seladan sonra fatiha okunur mu?

Şem’a
Sela okunduğunda salavat getirilir. Sela’dan sonra fatiha okumak yoktur. Şayet sela bitiminde el-fatiha denirse o zaman dileyen fatiha okur, dileyen okumaz


Yorum: Seladan sonra fatiha okunur mu?

yusu’f
Seladan sonra fatiha okunmaz.Seladan sonra bir şey okumak istersen okuyabilirsin. Lâ ilâhe illâ ente yâ hannanu yâ mennanu yâ bedîas semâvâti vel erdi yâ zel celâli vel ikrâm (Sen’den başka hiçbir ilah yoktur, Ey Hannan, Ey Mennan, ey gökleri ve yeri en güzel şekilde yaratan, ey celal ve ikram sahibi!.)

Bu kategoride yer alan Cübbeli ahmet hoca kimdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Seladan sonra fatiha okunur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.