Anasayfa
19 Ekim 2022, 8:39
sizden95
Abone

Cübbeli ahmet hoca kimdir?

Cübbeli ahmet hoca kimdir?

nrsn15
1. cübbeli ahmet hocanın mezhebi ne hangi mezhepten bilen varmı?
2. ona mektuplar geliyormuş telefonlar açılıyormuş bunlar normal vatandaş mı yoksa tanıdklarımı acaba bu insanlar nasıl ulaşıyor nerden buluyor merak ediyorum bende ulaşmak istiyorum?
moderatörler;
eğer konu uygunsuzsa silin ama beni banlamayın
-hakkınızı helal edin


Cevap: Cübbeli ahmet hoca

ömerhattab
Ehli sünnet velcemaattir mezhebi…


Cevap: Cübbeli ahmet hoca

MerhabaYarin
Selamun aleykum,

Cübbeli Ahmet hoca dünyada en büyük Islam alimlerindendir. Cok degerlidir, gercek bir Müslümandir. Cok mübarek bir zat’dir. Zaten Cübbeli hoca Efendinin yüzündeki nuru gören, o adamin büyük bir alim oldugunu anlar. Kendisi çok hastadir. Seker hastaligi var, kaç kere kalb ameliyati, beyin ameliyati edildi. Ne olursa olsun hep dogruyu söyledi, bu yüzdende onu cekemiyenler ona her türlü iftirayi attilar. Kac kere hapise girdi. Fakat yilmadan dogruyu söylemeye hala devam ediyor. Allah basimizdan eksik etmesin güzel yüzlü hocamizi.

Okudunuz mu?  Abdest alırken uzvu yıkamayı yarıda kesmek

Selamlar


Cevap: Cübbeli ahmet hoca kimdir?

MerhabaYarin
Seyhi mübarek ve çok güzel yüzlü "Mahmud Ustaosmanoglu"’dur.


guest account
üzerimde çok emeği vardır, gözlerimimin açılmasına vesile olmuştur, Allah razı olsun. gerçek müslümandır, ehli sünnete tabidir. çok da bilgilidir. ayet ve hadis destekidir her konuştuğu, saptırmaz, kafasına göre yorumlamaz. sapmış bir çok insanı iman sahibi edilmesine de vesile olmuştur.

Okudunuz mu?  Ya içim hiç rahat değil arkadaşlar

ehli kitap ve ateistlerin akıllı olanlarına en yakın ve bilgili gelen hoca da o dur.

fatih te ahmet yesevi derneği nde perşembe geceleri sohbetleri olur fakat aşırı kalabalıktır. cübbeliahmethoca.tv den sohbetler canlı olarak yayınlanmaktadır oradan, canlı takip edebilirsiniz. malum cemaat tarafından çok ağır iftiralara sıvanmasına rağmen Hakk galip gelmiş ve hocamız serbest bırakılmıştır. görevine kaldığı yerden devam etmektedir.

Okudunuz mu?  Suudi arabistana yerleşmek istiyorum

nrsn15
gözlerinizin açılmasına nasıl vesile oldu eğer sakıncası yoksa anlatırmısınız ben görme engelliyim ondan merak ediyorum bir de isteyen gidebiliyor mu sohbetlere? ben onunla tanışmak istiyoru nasıl olabilir cevabını bekliyorum herkese teşekkür ederim Allah CELLE CELALUHU razı olsun hakkınızı helal edin

Okudunuz mu?  İslam hakkında çok merak ettigim bir konu ?

HAK.ISLAM
Cübbeli Ahmet hocaya öyle rahat ulaşamazsınız arkadaşlar. belirli günlerde Ahmet yesevi derneginde vaazlar veriyor. görürseniz orada görürsünüz.

kendisi asrımızın en büyük alimlerindendir. Ehli sünnetin Kalesidir. ben kendisini çalışsıgım iş yerinde gördüm. havaalanında uçacagı sırada armadan geçince simit sarayında oturmuş simitle çay içiyordu. Arkadaşlar bana haber verince koşa koşa gittim. Hocam selamün aleyküm dedim. Gerçekten Tv lerde gördügünüzden çok farklı yüzü bembeyaz. Nur yağıyor mübarekte .. Verin elinizi öpeyim hocam dedim Bırakmadı Allah razı olsun dedi öptürmedi. öyle bir konuşmamız geçti. Ama dilim tutuldu resmen o kadar söyleyecegim varken dondum kaldım birşeylerde diyemedim 🙂 İSmailağa Cemaatinin nereden baksanız ekseriyeti sağlam hocadır. Fıkıhtada Mehmet Talu hoca büyük bir alimdir. Hepsi Asrımızın mücedditi Mahmut efendi hazretlerimizin Talebeleri. Allah hepsinden razı olsun. onları çekemeyenleri inceleyin hepsi hadisleri aradan çıkaran insanlardır.

Okudunuz mu?  Akrabalardan biri yeğenine ,torununa müstehcen görüntü ve video göstermesi durumda nasıl tepki verilmeli

< gözlerinizin açılmasına nasıl vesile oldu eğer sakıncası yoksa anlatırmısınız ben görme engelliyim ondan merak ediyorum bir de isteyen gidebiliyor mu sohbetlere? ben onunla tanışmak istiyoru nasıl olabilir cevabını bekliyorum herkese teşekkür ederim Allah CELLE CELALUHU razı olsun hakkınızı helal edin >
kardeş mecazi söylüyor arkadaş . yani yanlış yoldaydım , doğru yola hidayete ermeme vesile oldu demek istiyor.

Okudunuz mu?  Sabah Namazını kılarken Kamet ve Ezan?

nrsn15
Allah Celle Celaluhu razı olsun kusura bakmayın yanlış anlamışım tüm Müslüman kardeşlerimin Kadir gecesini tebrik ediyorum burdan


guest account
@HAK.İSLAM; @nrsn15

yeni gördüm, haklarınızı helal ediniz. @hak.islam kardeşim doğru demiş. oradaki göz açılması mecazdır. sapma eğilimine girmiş ve Allah muhafaza hayatımı mahvetme noktsına kadar gelmiştim. Allah affetsin içki içerken nette sohbetlerini dinlerken etki altında kalmaya ve Kuran-ı Kerim’i incelemeye, meal ve tefsirlerini araştırmya başladım. önüme adeta bir derya çıktı, aklımı farkettim ve kötü işlerden uzak durmaya çalışır hale geldim. ömrümü nasıl boşuna ve gereksizce tükettiğimi anladım. sonra diğer cemaatleri mercek altına aldım. Cenab-ı Hakk’ın emirlerini ve Hz. Peygamber’imizin (SAV) uygulamalrının en samimi şekilde bu cemaat tarafından uygulandığına kanaat getirdikten sonra onların takipçisi oldum. sohbetlerine gidemiyorum fakat her türlü platformdan takip ediyorum elverdiğince.

Okudunuz mu?  Burun içi kanaması abdesti bozar mı

çok sarsıcı ve etkileyici örnekler vardır. şu bilgisiz halimle bile sayfalarca yazarım.

Kadir geceniz kutlu olsun cümleten…


berkayibnali
Allah ahmet mahmut ünlü hoca efendiden rağzı olsun, onu ve onun gibi ehli sünnet alimlerini başımızdan eksik etmesin inşAllah. , ben yeni üyeyim müslüman kardeşlerim, siteyi keşfettiğim de tam benim aradığım gibi olduğuna kanağat getirmiştim, bir de görme engelli olduğum için bağzı üyelik sıkıntıları yaşıyordum örneğin recapcha resmi gibi, Allah rağzı olsun, bu site görme engellileri de düşünmüş.

Okudunuz mu?  Gıybet edilen yerde durmak zorunda olduğumuz zaman günaha girmiş olur muyuz?

cübbeli ahmet hoca hangi mezhepten, cübbeli ahmet hocanın mezhebi nedir, cübbeli ahmet hoca mezhebi

Bu kategoride yer alan Tevrat ve İslâm peygamberi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cübbeli ahmet hoca kimdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.