Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:29
sizden95
Abone

Aile ile sevdiğin kişinin arasında kalmak

Aile ile sevdiğin kişinin arasında kalmak

maviii
Selamın Aleyküm. Sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Ben birini seviyorum ve onun hakkında da hiçbir şüphem yok kendisi bana hayat boyu destek olabilecek biri, oda beni seviyor aynı şekilde ve benimle ciddi düşünüyor. Lakin farklı bir şehirde yaşıyor tek sorun bu. Onu ailemle tanıştırmak istiyorum aileme de bahsettim ailem de zararlı görmüyor kendisini fakat farklı bir şehirde yaşadığı için kesinlikle onaylamıyorlar, razı değiliz diyorlar. Sevdiğim kişi de onları ikna etmem için sürekli ısrar ediyor olmazsa kaç gel ailenin gönlünü alırız diyor. Bu konuda ne yapmalıyım, ailemi çiğneyip gitmek istemiyorum ama o kişi de nasibim ise engellerim Allah a karşı gelirim diye korkuyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyalanan Biri Islaklığı Farketmeyip Namaz Kılarsa Ne Yapmalı

Yorum: Aile ile sevdiğin kişinin arasında kalmak

üye
Ailenizi dinleyin.. Eger ailenizi dinlemezseniz Allah’a karşı gelmis olursunuz zaten.. Kacmak hiç doğru degil. Mevla bu işten razı olmaz..

Son yazdığınız cümle nasibimse vs demişsiniz. İslamda bu anlayış yok korkmayın Mevlâya karsı gelmezsinz.

Okudunuz mu?  İnsan karakterindeki nankörlükten nasıl kurtulur?

Mevla ailenizin rızasını alarak, helal yoldan, helalinize kavuştursun..


Yorum: Aile ile sevdiğin kişinin arasında kalmak

maviii
Yazdıklarınızı dikkate alacağım, aydınlattığınız için Allah razı olsun.


Yorum: Aile ile sevdiğin kişinin arasında kalmak

Kayıtsız Üye
Hocam selamun aleykum 24 yasinda bayanim. Konuyu nereye açacagimi bilemedim yanlis yere actiysam kusura bakmayin. Hocam benim bir sevgilim vardi ciddiydik bazi sebeplerden dolayi zamaninda bir ayrilik yasadik. Sorunlarimizi cozduk ve sevgilim geri gelmek istedigini soyledi, evlenmek için geldi bana. Ailesinede soylemis. Yalniz çok ufak bir konuda tartistik birbirimizi yanlis anladik o yuzden barismayalim gibisinden konusup ayri durduk, ilerde huzursuz mu olur gibisinden ayri durduk. Birbirimizi çok seviyoruz. Birkac gundur ayriyiz. Ben onunla aramizdaki sorunun dinmesi için bana geri gelmesi için duaya basladim. Bir dua buldum. 99 kere Allahin esmalarini okuyordum 9 tane. Ama hocam 7.esmada dalmışım 99 yerine 103 çekmişim. Sizce yanlislikla fazla cektigim için bu dua geçersiz mi olur? Tekrar mi okumam gerekir?
İkinci sorumda şu hocam, sevdigim kisinin bana geri gelmesi için okuyabilecegim sizin onerebilceginiz etkili bir dua var mi?
Bu iki sorumu cevaplarsaniz çok sevinirim hocam. Hayirli gunler..

Bu kategoride yer alan Her saniye vesvese bitmiyor. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aile ile sevdiğin kişinin arasında kalmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.