Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:32
missa5
Abone

Karanlık ve cinlerden korkuyorum

Karanlık ve cinlerden korkuyorum

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. ..İnşaAllah yazımı görürsünüz. .gerçekten kafayı yicem… o derece aklım bulanık. .Allah rızası için yardım istiyorum. ..ben karanlıktan korkan biriyim. .20 yaşındayım hala ufak bir tenha karanlığı olsa korkarım. .ve gücünü bilmediğim Allahu teâlânın yarattıkları Cinler ..karabasan lar aklıma gelir…Çok şükür korku bahsini atlattik. .Fakat üzerime sürekli bir karabasan çöküyor. .Karabasan bir cin o malum ,aynı zamanda bilimsel olarak rem uyku düzensizliği, üzerime çöken deKorkularimin ağırlığı da olabilir di ama bu son dönemlerde çok tekrarladı. .bir gün uyurken çok pis rüyalar görüyorum aynı zamanda o rüyalardan hasıl olan birinin bana dokunduğunu boynumu her tarafımi öptüğünü hissettim..o gün çok korktum. .tecavüz edildim zannina vardım. .Fakat evde ailemle yaşıyorum böyle bir şey mümkün değil. ..karabasan dedim ..vesvese yapma kendine dedim…unuttum. ..ara ara böyle geliyor ve rüya ile karışık vücuduma birinin dokunduğunu hissediyorum şehvet ile…
Ve Sanki bu dokunmadan haz alıyor gibiyim …ama aklım başıma gelince -uyanma halinde-direk silkelenip Allahım böyle bir şey nasıl olur. .ben nasıl böyle bir şey yaparım diyorum. ..Namazını kılan ve aynı zamanda abdestli yatan biriyim. .yatmadan evvel sünnet olan muvazateyn sürelerini okur 3 defa…vücuduma sürerim. .başımda cevşeni koyarım. .korktugumda okurum
Kur’an i Kerim ise daima okuyup tefekkür etmeye çalışırım. .bunları söylemem riya için değil sadece bunları yaptığım halde neden böyle oluyor. .?Acaba gayb aleminden bir cin mi beni sevdi benimle birlikte olmak istedi yoksa korkularimdan dolayi mı bunlar? Daha dün gece yine aynısı oldu ve yapmam dediklerimi rüyalarimda yapıyorum…Onlar ile ilgili baya bir araştırma yaptım ama yine tatmin olamadım. .Evlenmek den kaçıyorum. ..Onların bir enerji olarak birlikte olduğu ve bize zarar gelmediği doğru mu? Aynı zamanda bunların bedenimize girip beynimizi kontrol altına alıp istediklerini yaptırması doğru mu? Ne yapmam gerekir zor durumdayım? !

Okudunuz mu?  Kabede edilen dualar kabul olur mu?

Yorum: Karanlık ve cinlerden korkuyorum

Dünya Güzeli
Karanlıktan insanların yarısı korkar fakat siz işi büyütmüşsünüz. tek tavsiyem dua okuyun ve asla yalnuz kalmayın


Yorum: Karanlık ve cinlerden korkuyorum

Abdulmetin
Ve de ki: Rabbim! Şeytanların kışkırtmalarından sana sığınırım! 23/97

وَقُلْ رَبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ

Okudunuz mu?  Hakkım Helal Etmem Denmesi

Onların yanımda bulunmalarından da sana sığınırım, Rabbim! 23/98

وَأَعُوذُ بِكَ رَبِّ أَنْ يَحْضُرُونِ


Yorum: Karanlık ve cinlerden korkuyorum

Kayıtsız Üye
ÖncelikLe dualarda devam edin …anlaşılan her konu üzerine araştırma yapmışsınız! Uyku aleminde bu gibi rahatsızlıklar görülebilr!Siz bunu farklı şekillendirerek yanlış vehimlere kapılmışsınız! Obsesif hale gelen bu sorunu ilgili bir uzmana danismaniz gerekir!Size önerim bir Kadın Hastalıkları Uzmanına görünmeniz ayrıca hormonlarınıza baktırmanız…Ve sonuçlar ile beraber bir psikoloğa bu durumu anlatmanız!
Sakın olun. .Üzülmeyin. .evlenmeni zde bir bahis yoktur! BU biraz psikolojik bir durum !
Dini yönü etkili olanlarda daha çok görülür! Obsesif Kompulsif bir bozukluk olabilir!
Hem fiili hem kavli duayı elden bırakmayın!
Birde uzmanlara görünün! Korkmayın!
Selam ve dua ile…

Okudunuz mu?  Hanefi mezhebinde bayram namazı hükmü ve kılınışı

geceleri cinlerden korkuyorum

Bu kategoride yer alan Kocam aileme gitmeye izin vermezse ne yapmam gerekir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Karanlık ve cinlerden korkuyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.