Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:24
sizden96
Abone

Abdesti uzun süre tutamıyorum

Abdesti uzun süre tutamıyorum

Rose_love
Selamun Aleykum kardeslerim. Benim hergun bir kaç defa sari akintilarim oluyor acik sari renkte, bu akintilari hep goruyorum ve doktorada gittim hormon testleride yapildi hicbirsey yok dedi, evli olmadigim için enfeksiyonda olamaz dedi ayrica kasintimda yok. Bu akintilar beni çok rahatsiz ediyor namazda durmadan akintim olucak korkum var ve cogu zaman namaz kıldıktan sonra akintim oldugunu goruyorum, namaza durmadan önce peceteyle kontrol ediyorum namazı bitirir bitirmez hemen gidip yine kontrol ediyorum.. akintilarim tum namaz vakti suruyor diyemem ama namaz vaktine çok sik denk gelmesi ve bazen namaz sonrasi akinti oldugunu gormek beni çok uzuyor. Durmadan da akinti hissim var, bazen vesvesedir bakmiycam diyorum ve gercekten de namazdan sonra kupkuru oluyorum bazen de yine bakmiycam diyorum ama namazdan sonra islandigimi goruyorum akinti hissim olunca vesvesemi gercekmi ayirt edemiyorum ne yapmaliyim bu durumda bir bilgisi olan var mi çok zorlaniyorum.

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimiz hafız mıydı?

Yorum: Abdesti tutamiyorun

Şem’a
Akıntı büyük sorun değil, bu her kızda olur. Her namaz için yeni bir abdest al ve gerekirse ped değiştir


Yorum: Abdesti tutamiyorun

Rose_love
Hocam, abdesti bozmayan akinti olarak seffaf akinti deniyor, benim seffaf akinti disinda sarimsi akintilarim var ama bu yeni bisey değil çok uzun suredir bu akintilar var bende, bazen ne zaman geldigini bile hissetmiyorum bazen ne oldugundan emin olamiyorum namazlarımın ortasinda geliyor bazen de hiç akinti olmadan namaz kiliyorum yani ozur olarak gecebilir mi yinede?

Okudunuz mu?  Valla demek yemin yerine geçer mi

Yorum: Abdesti tutamiyorun

Şem’a
bu sorununa bir kaç defa cevap verildi daha ne cevaplar bekliyorsun bilmiyoruz
selametle


Rose_love
Nedir o cevaplar? Cevabi almis olsaydim sormazdim. Siz bana seffaf akinti abdesti bozmaz dediniz, simdi her namaz için abdest alin diyorsunuz tahminimce ozur durumuna degindiniz bende durmadan gelen bir akintim yok ama bir namaz vakti bozulmayan bir akintimda yok diye aciklamaya calistim, ve bu konuyla ilgili daha önce tam cevap almadim?

Bu kategoride yer alan Bir ünlü grubun fanı olmak günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Abdesti uzun süre tutamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.