Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:21
missa2
Abone

Muska yapan nasıl bulunur

Muska yapan nasıl bulunur

Kayıtsız Üye
Biz yeni evimize taşındık taşınırken dolapların üstünü tek tek sildik ve üzerine gazete serdık eve taşınalı 1 sene oldu ablam dolabın üstünde bir şey aramak için çıktı birde bir baktı dolabın köşesinde muska içinde Arapça kelimeler ama onun sonradan katıldığına eminiz çünkü biz taşırmadan önce o dolaplari sildik üzerine gazete sevdik evimize gelen biri yapmış olmalı nasıl öğrenebilirim ne yapmalıyım

Okudunuz mu?  Cuma namazından sonra öğlenin farzı kılınır mı

Yorum: Muska yapan nasıl bulunur

arifselim
Nasıl olduğunu bilemeyiz ve öğrenmenin özel bir yöntemi de yoktur. Bu muskaların içinde neler olduğuna bağlı. Bunu isterseniz bilen birine gösterin. Yada yakın ve külünü ayak değmeyecek bir yere gömün.

Bu kategoride yer alan Her kötülüğün ardından hemen bir iyilik yapmak mı gerekir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Muska yapan nasıl bulunur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.