Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:22
missa2
Abone

Hobi olarak hayvan/ejderha çizmek

Hobi olarak hayvan/ejderha çizmek

Kayıtsız Üye
Bismillahirrahmanirrahim
Esselemu aleykum ve rahmetullah mümin büyüklerim.Bu soru kafayı çok karıştırdı,geçenlerde aynı bu sitede gördüm canlı resmi çizmenin çok günah olduğunu ilk idrak edemedim çünkü resim çizmek yapabildiğim tek şey..Daha doğrusu çok seviyordum.Ama günah oduğunu öğrendiğimden beri elime kalem almıyorum.Resim derslerinde semazen gibi şeyler çiziyorum
Çizdiklerim sırf dinozor ve ejderha resimleriydi zaten..Mitolojik hayvanlar veya ejderha gibi şeyler çizmekte canlı resmi çizmeye giriyormu? Onları çizersem günah etmiş olurmuyum?Şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Sela arapça ve türkçe okunuşu

Yorum: Hobi olarak hayvan/ejderha çizmek

arifselim
Ve aleykumusselam ve rahmetullah. Ejderha ve benzeri şeylerde olsa bunlar canlı resimlerden sayılır. Bu becerini yine resim çizerek kullanabilirsin. Yasak olan sadece canlı resimleridir. Canlılar dışında haram olmamak şartıyla her türlü resimler çizebilirsin.

Bu kategoride yer alan Bilerek yalan söylemenin keffareti nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hobi olarak hayvan/ejderha çizmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.