Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:37
missa05
Abone

Sevgilinin terk etmesi kul hakkı mı

Sevgilinin terk etmesi kul hakkı mı

Kayıtsız Üye
Arkadaslar 1 yıldir konustugum biri vardi evlilik ti niyetim ailem durum dan haber dar di onun annesi haber dardi.Ben 1 yıl boyunca maddi ve manevi bu iliskide çok sey yaptim.Cenaze oldugun dan memlekete gitmistim geldigim de bir baskasiyla nisanlandigini gördüm.Yani ayni anda iki kisiyi birden idare etmis.Ailem bile ogrenin ce çok sasirdi ve üzüldü.Anne ve kiz bana olmadik yemin ler ve yalanlar soyleyerek beni maddi manevi kullandilar.Allaha havale ettim sizi dedigim de gulerek beddua seansi yapma dediler Hakkimi helal etmedigimi soyledim Allah katın da hakkim bunlar da kalir mi?

Okudunuz mu?  İslamda doğum kontrol yöntemleri

Yorum: Sevgilinin terk etmesi kul hakkı mı

Kayıtsız Üye
Haram olan ilişkiden kurtulmuşsun. Evlenicek olman bunu meşru kılmaz o kıza aklınbaşına geldiğinde kurtulduğun için şükredersin şimdide şükretmelisin diye düşünüyorum. Bir insanı aldatmak sanırsam kul hakkıdır fakat bilenlere sormak gerek selam ve dua ile

Okudunuz mu?  Hava atmak günah mıdır?

Yorum: Sevgilinin terk etmesi kul hakkı mı

Kayıtsız Üye
Şuan bile şükür ediyorum zaten ya evli iken böyle bir olayla karsilassa idim.Ben den yalanlar soyleyerek aldiklari duygu somurusu yaparak aldiklari maddi seyleri helal etmedim ben birde bu konu hakkin da aydinlatir iseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Eşim ateist olarak öldü, cennette onu görebilecek miyim ?

Yorum: Sevgilinin terk etmesi kul hakkı mı

arifselim
Yalan ve dolanla elde edilen bir şey elbette helal olmaz. Ama haram bazı durumlar içine girer ve kendi rızanla malından verirsen bunda kul hakkı olmaz. İçin rahat olsun, Allah katında hiç bir hak kaybolmaz ve herkes hakkettiğini eninde sonunda alacaktır.

Okudunuz mu?  Samet ismini koymak caizmi?

Kayıtsız Üye
kul hakkı mıdır emin değilim ama kimse yaşattığını yaşamadan bu dünyadan gitmez sana çektirdiği acıyı mutlaka çeker için rahat olsun


Eski sevgili kul hakki

Bu kategoride yer alan Eşimden boşanmak istiyorum ne yapmam lazım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevgilinin terk etmesi kul hakkı mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.