Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:44
missa4
Abone

Evlat için uzun ömür dilemek

Evlat için uzun ömür dilemek

Kayıtsız Üye
merhaba,daha önce ben ölü doğum yaptım.Allaha dua ederken tabiki hayırlı evlat için dua ediyorum.ama aynı zamanda evladımın sağlıklı hayırlı uzun ömürlü (evlat ver diyerekten)olmasını diliyorum.uzun ömürlü dilemek ne derece doğrudur.bu şekilde dua ediyorum.aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler..

Okudunuz mu?  Sağ elle taharet almak günah mıdır

Yorum: Evlat için uzun ömür dilemek

arifselim
Merhaba. Hayırlı olduğunu bildiğimiz yada hayırlı olmasını ümit ettiğimiz herşeyi Allah’ı tealadan dileyebiliriz buna uzun ömürde dahildir. Çünkü uzun ve hayırlı olan bir ömür insana verilen en büyük nimetlerden bir tanesidir. Bu şekilde dua edebilir ve Allah’tan isteyebilirsin. Allah kabul eylesin.

Okudunuz mu?  Müminler ancak kardeştir şiir

dilemek

Bu kategoride yer alan Uhud Savaşına Katılan Sahabelerin İsimleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlat için uzun ömür dilemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.