Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada fotoğraf paylaşmak

Rüyada fotoğraf paylaşmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben rüyamda instagramda bir fotoğraf paylaşıyordum deniz kenarı gibi bir yerdeydi daha sonra arkadaşım telefonumda o fotoğrafa bakmaya çalışıyordu ve fotoğrafı eski sevgilimin beğendiğini gördüm ve bu neden beğendi diye sordu yanımdaki arkadaşım bende kendini belli etmeye çalışıyo işte dedim gerçekte de ondan hala hoşlanıyodum ama bitti ve artık başkasıyla çıkıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada eski nişanlıyı görmek

Yorum: Rüyada fotoğraf paylaşmak

arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyalar güzel rüyalardır. Lakin bunların özel bir yorumu olmaz. Bu şekilde bir olayın içinde sık sık olan insanın o konuyla alakalı rüyalar görmesi son derece normal ve sıradan şeylerdir. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ezan duası yapmak ve okumak

rüyada internette foto paylasmak, rüyada fotograf paylasmak

Bu kategoride yer alan Rüyada evin betonunun yıkılması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada fotoğraf paylaşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.