Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:03
missa02
Abone

Kuran meali, Tefsir ve dini kitaplar okurken müzik dinlemek

Kuran meali, Tefsir ve dini kitaplar okurken müzik dinlemek

Kayıtsız Üye
s.a kardeşler müzik dinleyerek tefsir gibi ilmihal gibi türkçeleştirilmiş yazılar okumanın dinen bir sakıncası var mı?


Yorum: Kuran meali, Tefsir ve dini kitaplar okurken müzik dinlemek

mum
Dini eserler okurken müzik dinlemeyin tavsiye etmiyoruz.

Okudunuz mu?  Ebu cehil müslüman oldu mu?

Müzik Ve Dini Sayfaları Okurken

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,
Az önce bu müzik açayım demiştim kulaklıkla sonra da aklıma dini bir soru takıldı sanırım işte bende sorularla islamiye sitesinde yazılmış bir yazıyı okuyordum icimden. Bir kaç ayet de vardı yazıda ve onları da içimden okudum fakat sonra kulaklıkla müzik dinlerken bu yaptığımın bir hata olduğunu düşündüm ve çıkardım. Şimdi Kur’an’ ı müzikle okumuş mu sayiliyorum? Küfre mi düştüm acaba yardımcı olur musunuz?

Okudunuz mu?  Namaza Başlarken Nasıl Niyet Edilir

Yorum: Kuran meali, Tefsir ve dini kitaplar okurken müzik dinlemek

arifselim
Aleykum selam. Bu şekilde yani müzik dinlerken ayetler ve kutsal özelliği olan şeyleri bir arada okumak doğru bir şey değildir. Hakaret yada küçük görmek kastı olmadığı sürece bu küfür değildir ama bundan sonra dikkatli olmalısın.

Bu kategoride yer alan Cennette dünyadaki anılarımızı hatırlayacak mıyız ? İstersek kötü anılarımızı unutturabilecek miyiz ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuran meali, Tefsir ve dini kitaplar okurken müzik dinlemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.