Anasayfa
14 Nisan 2022, 6:59
missa06
Abone

Cinsel isteksizlikten nasıl kurtulurum

Cinsel isteksizlikten nasıl kurtulurum

Kayıtsız Üye
Iyi günler ben 15 sene den fazla evligim Allah bagislasin yavrularimi 3 tane evladim var karimi çok ama çok seviyorum ikinci evladimizdan sonra aramizda bir sogukluk var kusura kalmayin yatakda karimi karimin istedigi kadar arzulamiyorum gercekci olmak gerekirse gereyinden az arzuluyorum bu da benim ve esimin arasinda huzursuzluga ve kacvga ya neden oluyor.disari hayatim yok ickim kumarim yok kötü sözüm yok sadece yatak problemimiz var ben yetersiz kaliyorum doktora göründüm tipyen bir zorun olmadigini söylediler ben karimi canimdan çok seviyorum ama caresizim ne yapacagimi bilmiyorum eşim sadece bu yüzden benden ayrilmak istiyor simdi.yardımcı olursaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Şirk affolmuyorsa sahabiler veya dinden dönenler nasıl tevbe etti?

Yorum: Cinsel isteksizlikten nasıl kurtulurum

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bir doktordan çözüm bulunmamışsa başka ve uzman bir doktora başvurabilirsin. Dermanı olmayan hiç bir hastalık yoktur. Ancak bu tıbbi bir sorun değilse aranızda çözüm aramalısınız. Mutlaka olumlu ve olumsuz etkilendiğiniz şeyler vardır. Bunları açık açık mutlaka konuşun. Senin neler sevdiğini istediğini o bilmeli ve sende onun isteklerini bilmeli ve önemsemelisin.

Okudunuz mu?  Halsizken namaz kılmak

cinsel isteksizlik

Bu kategoride yer alan Ana Babanın 80 hakkı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinsel isteksizlikten nasıl kurtulurum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.