Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:17
missa06
Abone

Ders çalışmak mı yoksa namaz mı nefis ve şeytanın vesvesesine gine aldanmamak gereklidir

Ders çalışmak mı yoksa namaz mı nefis ve şeytanın vesvesesine gine aldanmamak gereklidir

Kayıtsız Üye
ders çalışmak ve namazını eda etmek arasında hep ikilemde kalan ve sinava yakin günlerde bu terddute çok giren bir kisinin,imtihan olduğunu anlayıp namazlarına ağırlık vermesinin kendisine ne gibi yararları ve ne gibi zararları olur.Öte yandan namazlarına çok fazla agirlik vermeyip ama genede kazaya birakmayip kilan ama sadece mesela farzları eda eden birisinin yaptiği sey doğrumudur?Cevaplayan ve cevaplamaya çalışan abilerimden Allah razı olsun.Selametle…

Okudunuz mu?  Görülmeyen yaratıklar ve korku

Yorum: Ders çalışmak mı yoksa namaz mı nefis ve şeytanın vesvesesine gine aldanmamak gereklidir

arifselim
Selamun aleykum. Hangi zamanda ve hangi süreçte olursan ol farz olan namazlarını kılmak zorundasın. İkilemde kalman ise nefsine yenik düşmen ile şeytanın bir tuzağıdır. Hiç olmazsa en azından farzlarını mutlaka kıl. Sana bu düşünceler geldiğinde önemseme ve hemen namazlarını kıl. Namazlarını kılana hem dünyada hemde ahirette Allah’ın ikramı ve mükafatı vardır.

Bu kategoride yer alan Hicri takvimi kim bulmuştur başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ders çalışmak mı yoksa namaz mı nefis ve şeytanın vesvesesine gine aldanmamak gereklidir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.