Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:13
missa9
Abone

Acaba riyakar mıyım yoksa şeytanın vesvesesi mi?

Acaba riyakar mıyım yoksa şeytanın vesvesesi mi?

müslüm
s.a hocam benim bir sorum olucak ben sakal bırakmaya kara vermiştim. iş yerinde bir arkdaşta sakal bırakıyor .oda sakal bırakınca bendede söyle bir düşünce geldi sanki onunla yarışıyormuş gibi ben namaz kılıyorum oda kılıyor benim ilmim ondan daha fazla ne iş yapasam onun önünde acaba o görmüşmüdür o böyle yapıyor mu? beraber namaz kılarken bile aklıma kötü düşünceler geliyor kendi kendime soruyorum acaba riyakar mıyım yoksa şeytanın vesvesesi mi?

Okudunuz mu?  Zammı Sureyi Bitirmeden Kazayla Rükuya Eğilmek

Cevap: Acaba riyakar mıyım yoksa şeytanın vesvesesi mi?

Hoca
Şeytan sizi salih amellerinizden alıjoymak için kullandığı bir yönetimidir.
Yani şeytandan bir vesvesedir aldanmayın.
Siz amelinizi sadece Allah için yapın gerisini boş verin.

Bu kategoride yer alan Hz. Muhammedin Sırtında Bulunan Nübüvvet Mührü Nasıldı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Acaba riyakar mıyım yoksa şeytanın vesvesesi mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.