Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede fotoğraf çektirmek

İstiharede fotoğraf çektirmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben önce ayrıldıgım insanla barışsak birbirimiz için hayırlımıyız diye istihare yaptım bundan bir kaç gün önce mezuniyet fotograf çekimi vardı ve istiharemde fotograf çekimini gördüm çekim bir çiftlikte olmuştu ağaçların oldugu bir yerde ve benim üzerimde beyaz bir giymiştim ama rüyamda çok net ilarak renkler aklımda yoknsizce nasıl yorymlamalıyım

Okudunuz mu?  İstiharede suya girmek

Yorum: İstiharede fotoğraf çektirmek

arifselim
Merhaba. Helal olmayan bir iş için istihare yapılmaz. İstihare yapılsa bile hiç bir mana ve anlamı olmaz. İstihare için ilk önce o şey tamamen helal olmalı. Halbuki bir sevgililik durumu helal değildir. Ama evlilik için niyetlenilebilir. Şayet öyle bir evlilik niyeti için istihare yapmışsan bu rüyan yinede açık bir işaret değildir. İstiharede en sağlam işaret senin kalbinin neye meylettiğidir.

Okudunuz mu?  İstiharede acı kahve görmek

kuran bulunan odada

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında denizde sandala binmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede fotoğraf çektirmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.