Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:16
sizden3
Abone

Kazanılan haram parayı ne yapmalı

Kazanılan haram parayı ne yapmalı

GURKAN
Merhaba forex yoluyla kazanç yapan biryer den kazanç sağlamak günah olarak biliyorum. Böyle bir kazancı elbette yemek gibi bir niyetim yok çünkü başta böyle bir durum olduğunu bilmiyorumdum. Ben bu kazancı nereye verirsem günah olmaz. Fakir bir insan ? Cami ? veya nereye ? Ya da ne yapmalıyım ?

Okudunuz mu?  Rakibi yenmek için okunacak dua

Yorum: Kazanılan haram parayı ne yapmalı

Şem’a
Kazancın haram olduğunu bildiğiniz yeri bırakmanız farzdır. Bırakıldığında eldeki kazanç yenmemeli ve bir fakire verilmelidir.

Bu kategoride yer alan Baba ile konuyu anlaşamamak haksız yere kızmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kazanılan haram parayı ne yapmalı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.