Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:16
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede koli görmek

İstiharede koli görmek

kkübraa
Sevdiğim biri vardı o nişanlandı ama istemediğini söyledi. Ayrılamayacağını zamanı gelince bana anlatacağını söyledi. Bende eğer biz birlikte olursak hayırlı olur mu diye niyet edip yattım. Ve rüyamda bizim ev çok kalabalik nişanlısıyla bize geliyor kucağında büyük bir koli var hiç konuşmuyoruz çok mutsuz hiç gülmüyor oradan o koliyi alıp çıkıyor bende arkasın dan gidiyorum nereye giderse o koli kucağında sonra onu kaybettim o nişanlısıyla gitti.. Ben bulamadım. Bu arada rüyada oruçluymuşum ezan okunmaya başlıyor. Onlarida bulamadım gidip orucumu acayim diyorum. Bu kadar…

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil göz görmek

Yorum: İstiharede koli görmek

arifselim
Evlilik için istihare yapabilmek için karşılıklı olarak birbirini istemeleri ve istek konusunda kararsız kalınmış olması gerekiyor. Sizin bu durumda istihare yapmanın bir manası yoktur yani istihare için uygun değildir. Rüyan hayırlıdır lakin bundan hiç bir anlam çıkaramayız.

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında evlilik teklifi almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede koli görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.