Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:14
Oruc
Yönetici

Göğüs masajı yapmak orucu bozar mı?

Göğüs masajı yapmak orucu bozar mı?

Booby
Merhabalar göğüslerimi büyütmek için bir süredir masaj yapıyorum şuan adetliyim ancak oruç tutmaya başladığımda bir sorun olur mu? Tahrik oluyor muyum tam bilmiyorum ama orucum bozulmasın yine de

Merhabalar göğüslerimi büyütmek için bir süredir masaj yapıyorum ama orucum bozulur mu acaba? Zevk almıyorum ama çok az bir etkilenme oluyor sanırım?

Okudunuz mu?  Sürekli balgam akıntım var oruç tutarken ne yapmalıyım balgam orucu bozar mı?

Merhabalar birkaç gündür göğüs büyütmek için masaj yapmaya başladım yani çok etkilenmiyorum ama yine de tahrik ol A ihtimalini düşününce korkuyorum açıkçası. Göğüs masajı yapmak orucu bozar mı?


Yorum: Göğüs masajı yapmak orucu bozar mı?

mumsema
Göğüs masajı orucu bozmaz meni çıkmadığı sürece….
Bu masajı kim yapıyor merak ettim kişi kendine mi yapıyor? Eğer bayan bayana yapıyorsa Ramazan ayından sonrasına erteleyin bu daha hayırlı ama kendiniz yapıyorsanız sorun olmaz

Okudunuz mu?  Hanefi Mezhebinde Sahura Kalkmak Şart mı?

masaj yapmak orucu bozar mı, göğus ellemek orcu bozarmi, gogus ellemek orucu bozarmi

Bu kategoride yer alan Orucu Bozan Ve Bozmayan Şeyler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Göğüs masajı yapmak orucu bozar mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.