Anasayfa
5 Nisan 2023, 1:40
sizden8
Abone

İdrar yapmak orucu bozar mı?

İdrar yapmak orucu bozar mı?

TürkiyeEe.
Kardeşlerim çok onemli bir sorum olacak acil cevap verirseniz çok sevinirim. Ben sahurda çok su ıctım sonra uyudum ve rüya gördüm sonra uyandım ve meni gelmismi die baktım biraz ıslaklık vardı ama meni değil idrar dı gittim tuvaletimi yaptım sonra kontrol ettim yine meni gelmemis uydum uyandığımda yine meni yoktu suanda cenabet miyim acaba HEMEN CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ONA GÖRE NAMAZIMI KILCAM SIMDI GUSUL ALAMIYORUM ORUCUM BOZULUR DİYE :d ADMİN KARDES CEZA VERMESSEN SEVİNİRİM YANLIŞ BİŞİ YAZDIYSAM SORMAK ZORUNDAYDIM.

Okudunuz mu?  Peygamber efendimiz kaç öğün yemek yerdi

Cevap: Selamun Aleykum yardım edermisiniz?

arifselim
Selamun aleykum. Hiç bir şekilde idrarını yapmak orucu bozmaz. Esasen uykuda iken meni gelse bile yine oruç bozulmaz. Orucu bozan durumlar bellidir. İdrar olsun büyük abdest yapmak olsun orucun bozulması ile hiç bir ilgisi yoktur.

Okudunuz mu?  İmsak ezanı okunurken yiyip içmek

Cevap: Selamun Aleykum yardım edermisiniz?

feefee
arkadaşlar ben bugün dayanamadım gerçekten çok zorlandım ve sahurdan sonra mastürbasyon yaptım pişmanım şuan soracağım şu oruçluyken 1 kere oldu bu olay kaza gerekir diye biliyorum bir kere iftardan sonra yaptım iftardan sonra yapınca sorun olmuomuş diyorlar yani ben şimdi kaza tutacağım dimi arkadaşlar lütfen cevap verin çok pişmanım. 🙁

Okudunuz mu?  Vesevese insana birşeyi defalarca aklına getirebilirmi

Cevap: ramazan ayında mastıbasyon yapmak orucu bozarmı

umutlucan
< arkadaşlar ben bugün dayanamadım gerçekten çok zorlandım ve sahurdan sonra mastürbasyon yaptım pişmanım şuan soracağım şu oruçluyken 1 kere oldu bu olay kaza gerekir diye biliyorum bir kere iftardan sonra yaptım iftardan sonra yapınca sorun olmuomuş diyorlar yani ben şimdi kaza tutacağım dimi arkadaşlar lütfen cevap verin çok pişmanım. >
masturbasyon gibi pis şeyler yapmak orucu bozar. 1 gün kaza gerekir. oruçluyken böyle davranışta bulunanlar büyük günah kazanırlar . lütfen bu gibi fiillerden uzak duralımmm

Okudunuz mu?  Adetliyken saç kesilir mi?

musab
< BU BASLIGI DEGISIP MASTURBASYONA BAGLAYAN ZIHNIYETI KINIYORUM BU SAYFA NE BOYLE KARDESIM BENIM SORUMA BAKIN BIRDE ADAMLARIN KOYDUGU BASLIGA SIZI KINIYORUM….!!!!!!!!! >
Öncelikle hitap şekline dikkat et.Başlığın alakasızdı.O yüzden değiştirmişlerdir.Kim değiştirdi bilmiyorum.Başlığını düzeltmiyorum çünkü başlığı düzeltip tekrar aç dememe rağmen açmadın.Acelem var dedin.Emin ol cevap verenler bazı işlerine zaman ayırmak yerine burada soru cevaplamaya çalışıyor.El insaf yahu!

Okudunuz mu?  İçime doğan hisler

TürkiyeEe.
Kardeşim ilk önce nasıl duzeltılıo bılmıorum ikincisi ben duzeltmelerine değil düzeltiş şekillerine laf soyledım benım sordugum soruyla baslıgın bır alakası varmı bak önce ınsanlar dırek baslıga bakıp yorum yazıo baksana 4. 5. mesaja hiç konuyu okumadan baslıga bakıp konusmuslar.!!!!!

Okudunuz mu?  Kendimi ahretini unutmuş, tövbesini bozmuş hissediyorum.. Çok Kötü Durumdayım

musab
Mesajı yazdıktan 10 dk sonraya kadar değiştirebilirsin.10 dakikadan sonra sadece yetkili kişiler değiştirebilir.Başlığını düzelttim.


TürkiyeEe.
baslıgı duzelttıgın ıcın teşekkürler kardesım ama konu cokddan dagıldı daha kımse bu konuya cevap yazmaz bu baslıkda tam olmamıs saten konuyu nasıl kapatabılırım ????

Okudunuz mu?  Namaz Harici Secde Etmek

musab
Nasıl bu başlık olmamış.İdrar için gusül gerekmez.Konuyu sadece yetkililer kapatabilir.Eğer gerekli görürsek tabi.


sidik orucu bozarmi, idrar kaçırmak orucu bozar mı, altına işemek orucu bozar mı

Bu kategoride yer alan Cep telefonundan abdestsiz Kuran okumak caizmidir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrar yapmak orucu bozar mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.