Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:20
sizden09
Abone

İçime doğan hisler

İçime doğan hisler

ygtbhc3
Ahh…Arkadaşlar ne desem bilmiyorum…Fakat kendimi tuhaf hissediyorum…Şu aralar içime doğan bazı şeyler gerçekleşiyor…Araştırdığım kadarıyla böyle şeyler imanı kuvvetli salih kullarda olurmuş.Buna sevinmem mi gerekiyor üzülmem mi bilmiyorum çünkü bende namaz niyaz yok.Ibadet olarak abdest,oruç ve dua ediyorum ve dini bilgi edinsemde bunlara nadiren dikkat ediyorum. Bundan neden rahatsız oluyorsun diyeceksiniz çünkü haşa sanki omrumun uzunluğu içime doğuyor. Biliyorum sadece Allah ömrümüzün kaç yıl surecegini bilebilir. Fakat içime bu hisleri verende Allah. Kendimi bu yüzden kötü hissetmeye başladım ve en sonunda size danışmaya karar verdim.
Not:İlk başta vesvese olarak düşündüm fakat şeytan böyle şeyleri söylesebile…Şeytan vesvese verse bile gerçekleşmez.

Okudunuz mu?  Kalp neden sol tarafta?

Yorum: İçime doğan hisler

Hoca
Herkesin içinde geçirdiği bir sürü şey olur bu normal bir durum 🙂
İçinden gelen iyi düşünceler Allahtan, kötü düşünceler ise şeytandandır.


Yorum: İçime doğan hisler

ygtbhc3
siz cevap vermeden birkaç gün önce geçti ama yazmayı unutmuşum 🙂 Yine de bilgilendirdiğiniz için teşşekürler

Okudunuz mu?  Ailem beni sevdiğime vermiyor ne yapmalıyım

İçime doğan hisler

furkanoztrk
selamün aleyküm abilerim 15 yaşımdayım henüz sanırsam çok takıntılıyım aklıma mesala bir kaç ay önce ölücekmiş hissi geliyordu sonra içimden bir ses kanser olucaksın dedi şimdide ALS hastalığı diye bir hastalık duydum o hastalık benimde başıma gelecek diye düşünüyorum kendimi içime doğdu yakalanacağım diyorum rabbime sığınıyorum herşeyin hayırlısını elbet ALLAH bilir ne olacağımı ne hastalığa yakalanacağımı yaşayamıyorum böyle kafam hep takıntı peşinde yarın birgün muhtemelen bir hastalık duysam ona kafam takılacak hayattan zevk alamıyorum meğerseki ergenliğe girmeden önce hayatım çok güzel geçiyordu unutamıyorum her an olacakmış gibi hissediyorum kaçış yok onuda biliyorum annem diyor takıntıyı bırak dedi ama olmuyor unutmak istiyorum düşünmek istemiyorum lütfen bana yardımcı olun abilerim sağlığım çok şükür iyi şuanda
kafamın etini yiyorum bir çözüm bulamadım

Okudunuz mu?  Misafirlikte mecbur kalındığında 1 kereliğine mastürabasyon yapılabilir mi?Günah olur mu?

Kayıtsız Üye
Ya içinden ömrünün uzun olduğunu söyleyen şeytan ise ? Ya böyle telkinlerle ömrüm uzun olacakta sonra ibadet etsem diye geçiyorsa? Ya kibirlendirmeye çalışıyor ise ? Bırak bu boş işleri.Bir ve Tek olan Allah a yönel ibadet et.


içine doğan şeyin gerçekleşmesi

Bu kategoride yer alan Tövbesi kabul edilen gunahın yinede cezası iki dünyada da verilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçime doğan hisler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.