Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:10
sizden91
Abone

Denemek amaçlı niyet edilmeyen orucu bozmak

Denemek amaçlı niyet edilmeyen orucu bozmak

Karsıyakalı
Ben dün gece sahurda yemek yedim ertesi gün denemek amaçlı oruç tutmak için. Ancak niyet etmedim. Ama bugün dayanamadım ve su içtim. Niyet etmediğim halde orucu bozmuş sayılırmıyım? Kendimi çok kötü hissediyorum. Niyet etmediğim halde yemek yediğim için niyet etmiş sayılmam değil mi? Sırf yapabilirmiyim diye bir deneme girişimiydi zaten.

Okudunuz mu?  Bir erkeğin elini tutmak!!!

Yorum: Denemek amaçlı niyet edilmeyen orucu bozmak

arifselim
Eğer ergenliğe girmişsen oruç tutman zaten farzdır. Bunun denenecek bir şeyi yoktur. Ya oruçlusun yada değilsindir. Niyet edilmediği sürece oruçlu olmazsın. Bu durumda sana bir gün kazasını tutmak farzdır. Kefarete ise gerek yoktur.

Okudunuz mu?  Üç kereden fazla anal ilişki

niyet edilmeyen orucu bozmak

Bu kategoride yer alan Namaz kıldığım eşofmanda küçük bir delik varmış namazım bozuldu mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Denemek amaçlı niyet edilmeyen orucu bozmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.