Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:18
missa01
Abone

Başka odalara girerken veya çıkarken korkuyorum

Başka odalara girerken veya çıkarken korkuyorum

Kayıtsız Üye
Merhabalar yillardir bu korku içindeyim çocukken daha çok korkuyordum su içmeye bile gidemiyordum ağlıyordum anneme sesleniyordum. Şimdi tabi baya büyüdüm fakat korkularımda değişti gece karanlikda odadan ciktim diyelim ozellikle kapiyi actigim anda korkuyorum etrafa bakiyorum bir şey yok rahatliyorum diğer odalara giderkende boyle hemen ışığı açiyorum çogu zaman salona giderken mutfagi ve salonun isigini acik birakip isim bitince odama gelirken hizli bir şekilde arkamı dönmeden isiklari kapatip odama giriyorum ne kadar aklima gelen dualari okusamda bir çozüm bulamadim.

Okudunuz mu?  Cinler nasıl uzaklaştırılır?

Yorum: Başka odalara girerken veya çıkarken korkuyorum

Kayıtsız Üye
buna karanlık korkusu deniyor, eskiden bir miktar bende de vardı. üzerine gideceksiniz, üzere gitmekle yenebilirsiniz bir tek. ışığı kapatın, odaya girin, kapıyı da. bir süre öyle durun, karanlıkta korkacak bir şey olmadığını görünce geçecektir.

Bu kategoride yer alan Oyunu Satın Aldım Fakat Korsan Versiyonunu Oynuyorum Bir Sakınca Varmıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başka odalara girerken veya çıkarken korkuyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.