Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:01
missa02
Abone

Cinler nasıl uzaklaştırılır?

Cinler nasıl uzaklaştırılır?

Kayıtsız Üye
Cinler nasıl uzaklaştırılır? Cinleri nasıl kendimden uzaklaştırabilirim bilgiler verir misiniz ?


Yorum: Cinler nasıl uzaklaştırılır?

Wasp’
Allah’ı çokça zikretsen sence çevrende bulunurlar mı ? Cin suresini de bir okuyun isterseniz.Bilgi sahibi olursunuz.


Yorum: Cinler nasıl uzaklaştırılır?

seyit gazi
cinler insana eziyet vermezler, insanlar cinlere eziyet verirler. cinler zaten insandan uzak dururlar. bu hususda insanın düştüğü çetrefiller genellikle insanın kişisel ve ruhsal problemleriyle; yalan yanlış öğrendiklerini hercümerç etmesi ve bunun üzerine yalan yanlış şeyler inşa etmesinden kaynaklanmaktadır. insanın bir şey öğrenmesine gerek yoktur, kişisel ve ruhsal problemlerini çözmesi gerekir. insanın en azından bunlara köre sağıra yatmaması gerekir. problemin kaynağı insanın kişisel ve ruhsal problemleriyle, öğrendiklerini hercümerç etmesidir. tabiki de sadece cin suresini değil merkeze kul olunduğu gerçeğini koyarak, kuran ı kerim okunmalı; insanın kulluğunu rabbini dinini hayatı ve akıbetini öğrenmesi gerekir. insanın kişisel problemlerine öğrendiklerini alet etmemesi gerekir.

Okudunuz mu?  Şafii Mezhebinde Baba Kızına Zekat Verebilir mi?

musallat olan cin nasıl kovulur, cin nasıl kovulur, cinleri evden nasıl kovulur

Bu kategoride yer alan Alkollü içki içmenin dinimizdeki yeri ve kişiye, topluma zararları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinler nasıl uzaklaştırılır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.