Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:13
itikad
Yönetici

Cinlerle nasıl evlenilir aslı var mı ?

Cinlerle nasıl evlenilir aslı var mı ?

emreas12
Cinlerle nasıl evlenilir bunun aslı varmı yoksa bir iki uydurmamı Allah a şükür dinim gereği varlıklarına inanıyorum inanmayanda müslüman değildir zaten eğer varsa bu evlilik nasıl oluyor ne oluyorda evleniyolar yada davet mi ediyolar nasıl oluyor ?

Okudunuz mu?  Hicret ile ilgili sözler

Yorum: Cinlerle nasıl evlenilir aslı var mı ?

arifselim
Cinlerle evlilik olacağı hakkında bir kesin bilgi yoktur. Bu konuda gerçeklik olma ihtimali olsa da söylentiler ve delili olmayan şeylere itibar etmek boş yere zaman harcamak olur. Cinler bizim gibi şartlarda yaşamazlar. Tıpkı duman veya rüzgar gibi varlıklar kabul edilebilir. Ama insanın yaratılışı ise çok daha farklıdır.

Okudunuz mu?  Kadir Gecesi İle İlgili Resimler

Cinlerle nasıl evleniliyor, cinle masil evlenebiliriz

Bu kategoride yer alan Şeytan melek mi cin mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinlerle nasıl evlenilir aslı var mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.