Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:10
sizden91
Abone

Namaz kılarken etrafımda rüzgar gibi bişeyler geçiyor

Namaz kılarken etrafımda rüzgar gibi bişeyler geçiyor

heartless
Akşam ve özellikle yatsı namazını kılarken etrafımda rüzgar gibi bişeyler geçiyor sürekli hareket halinde oluyor bu ne olabilir Melek veya cin şeytan olabilir mi? ya da göz yanılması mı? bilginiz varsa yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun şimdiden sizden..

Okudunuz mu?  Birine vesile olmak

Yorum: Namaz kılarken etrafımda rüzgar gibi bişeyler geçiyor

arifselim
Bu rüzgar yada sana öyle olduğunu dair bir his gibi gelebilir. Bunlar önemsenmemelidir. Şeytanın vesveseleri de olabilir. Böylece namazındaki huşu bozulur. Sen kendini namazına ver ve başka şeyleri düşünmemeye gayret et.

Bu kategoride yer alan Güsülden sonra ayakların yıkanması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz kılarken etrafımda rüzgar gibi bişeyler geçiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.